Beerbant Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 www.pierdolsie.info moze ktoś się załapie na krótki okres czasu na PR 4 no i róbcie mi "site:...." !!! Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 To ile systemy wymiana linków planujesz na katalogu, kiedy już zrobiliśmy Ciebie "site:...."? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 A udostępnisz skrypt, czy trzeba do KB? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ladna domenka ;P Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 kategoria "Strony prywatne" jest zdublowana. Czad domena, ech, panie ;-) pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Kwintesencja polskiego SEO La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 wpisując adres z http nie pobiera opisu automatycznie, a bez http pobiera Dziwna sprawa !!! Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitr Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tak....ciekawa domenka !!! z bardzo "zmiennym"...klimatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkruk.com Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Skrypt qlwebowy w ogole ma cos skopane w pobieraniu meta - nie zawsze to dziala. Jak jest jakies przekierowanie juz sobie nie radzi, przekracza czas mozliwy na wykonanie skryptu i wyswietla bialy ekran. Mialem tak w swoim katalogu kilka razy i ludzie pisali i pytali co jest grane. Otwarty mini za to radzi sobie z tym calkiem niezle i wszystko przechodzi bez problemu. Nie wiem gdzie lezy przyczyna bo nie analizowalem tych skryptow. pozdrawiam Pawel Uroda, kosmetyka, zdrowie | Agencja reklamowa Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 sorki ale mnie i moje wpisy nazwa domeny odstraszyła wiem, że link to link, ale jakby co, to niechciałbym aby ktoś w stronie linkującej znalazł te słowa nie wszyscy mają aż tak duże poczucie humoru pozdrawiam ad :-) "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.