aniec2 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Już myslałem ze AA.... PS: Dam Ci Mion za nią 10 zł jest to uczciwa cena Tu macie milion za darmo: https://hotfile.com/dl/77582400/6b8add6/Nea...ul.Com.txt.html Edytowane 31 Stycznia 2011 przez aniec2 Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) To podaj chociaż cenę .Chcesz kupić ode mnie listę zapraszam na PM, chcesz mi sprzedać swoją z unikalnymi 68 TYSIĄCAMI adresów domen z WP NIE adresów podstron z czego 90 jest w jednej domenie jak większość z oferowanych list, adresy sprawdzone czy działają HTTP 200 ITD ... tez zapraszam na PM.@Tu macie milion za darmo: ha,ha stawiaj na jakość, a nie ilość Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Mion HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ha,ha stawiaj na jakość, a nie ilość Mion, a na jakiej podstawie oceniasz jakość swojej ? Przecież mówiłeś, że sprawdzałeś czy działają tylko;). Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Działanie serwisu to podstawa do dalszych akcji. Poza tym wszystkie adresy zawierały z mojej listy są w unikalnych domenach i zawierały formularz do wpisania komentarza to dwa. aniec2 @ Co do udostępnionej przez Ciebie listy można tylko podziękować wzbogaci moją za jakiś czas po jej obróbce .... Szkoda tylko, że z wyrywkowa sprawdzonych 10K adresów z tej listy około 4.500 było zdublowanych Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Mion HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Przepuść jeszcze przez dwie wtyczki w sb - pewnie wiesz jakie i będziesz miał pełnie wiedzy na temat swojej listy . Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie używam sb. Wszystkie informacje na temat oferowanej listy podałem w ogłoszenu. Jeśli jesteś nią zainteresowany zapraszam na PM. Nie musisz od razu korzystać z okazji i tak nachalnie reklamować swojej listy pisząc kolejny nic nie wnoszący do tego topika post . EOT HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie a to: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=811655 to nie jest reklama ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Wiec chętnie ją od Ciebie kupię o ile gwarantujesz to samo co ja czyli, że są to:1) Sprawdzone adresy; 2) Unikalne domeny nie adresy w domenie, bo to JEST WIELKA RÓŻNICA; 3) Minimum 95 % domen z tej listy aktualnie działa; 1. Kiedyś były sprawdzone i działały (w takim sensie, że można było dodać komentarz), a teraz pewnie trochę by odeszło z listy. 2. Są unikalne. 3. Na obecną chwilę na pewno nie są to 95 % Pytanie ile jest taka list warta, bo nie wiem czy opłaca się odpalić blog analyzer w Scrapeboxie ? Nie rozumiem na co komu taka lista. W ogóle blasty z WP są słabe Lepiej weźcie się za blogi postawione na drupalu albo inne których Scrpaebox nie obsługuję, ale można go tego nauczyć. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @arve_lek nie jest tak żle z WP ale trzeba w dużych ilościach @Mion jak zapatrujesz się na moją ofertę? 68k unikalnych 2-4% sa AA Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pogadajcie sobie o liście Miona w innym temacie, co? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Wyszedł nowy dodatek do Scrapeboxa -> https://www.blog.versumo.com.pl/scrapebox Punkt ostatni czyli 28. Ps. Info dla osób, które rzadko sprawdzają aktualizację dodatków. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16xd Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Punkt 28 powiadasz... https://img717.imageshack.us/img717/5802/68377968.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ostatni czyli 28 zwany także 29 Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunsztownie Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ostatni czyli 28 zwany także 29 Jaką ilość proxy kupujecie, aby w miarę przyzwoicie to działało? Ta oferta jest atrakcyjna? https://www.yourprivateproxy.com/proxies Kotły co, czyli ciepło dla domu. Zamień okulary na soczewki kontaktowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To jest najlepsza oferta więc możesz śmiało brać minimum 10 sztuk. Zresztą pisane było już wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi