satin0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Czy Tua Mamma (wordpress-bot) ma takie same działanie jak ScrapeBox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złodziejkontentu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 raczej tylko interfejs jest podobny Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Jest taka możliwość żeby dodać powiedzmy 5 stron do całej bazy za jednym razem? Nie. Napisz do supportu żeby taką funkcję dopisali Czy Tua Mamma (wordpress-bot) ma takie same działanie jak ScrapeBox? Tuam Mamma zmierza do tego żeby działał podobnie jak Scrapebox, ale nigdy mu nie dorówna Edytowane 28 Grudnia 2010 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złodziejkontentu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tuam Mamma zmierza do tego żeby działał podobnie jak Scrapebox, ale nigdy mu nie dorówna dobrze powiedziane Wyglad interfejsu na 13" monitorze z odległości 2 metrów już jest ideantyczny ) Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perevod.pl Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Czy są jakieś ukryte koszty? Np. jak w Xrum? Tłumaczenia ustne język rosyjski Wrocław 660 663 002 WrocławKurs języka rosyjskiego online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Czy są jakieś ukryte koszty? Np. jak w Xrum? Koszt ewentualny proxy lub postawienia na serwerze, ale i bez tego przeżyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Ja jadę ciągle na publicznych proxy oraz na zmiennym IP i efekty mam niezłe To moje najlepiej zainwestowane pieniądze jakie kiedykolwiek wydałem w życiu. Jak dla mnie cena tego programu jest niebywale śmieszna. Jeszcze zważywszy na to, że program jest ciągle rozwijany , dopieszczany 57$ to śmiech na sali. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgadzam się to najlepsze narzedzie wzgledem ceny. Az dziw, że autor chce tylko 57$. Zobaczymy co sie stanie gdy SB bedzie zakładał profile. podejrzewam, że cena wzrosnie. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgadzam się to najlepsze narzedzie wzgledem ceny. Az dziw, że autor chce tylko 57$. Zobaczymy co sie stanie gdy SB bedzie zakładał profile. podejrzewam, że cena wzrosnie. Ciekawe jaka będzie cena dla obecnych posiadaczy, a i jak ze skutecznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Czyli ogólnie mówicie, że warto kupić? PS. W jaki sposób wyszukiwać blogi na których program ma dodawać komentarze? Edytowane 28 Grudnia 2010 przez blizzarder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Zdecydowanie TAK > Tutaj jakby co to masz funkcje Scrapeboxa: https://www.blog.versumo.com.pl/scrapebox Edytowane 28 Grudnia 2010 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złodziejkontentu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zdecydowanie kupić. Powiem tak jest to rewelacyjne narzędzie nawet jeżeli nie będziesz postować na blogach których notabane mały procent ma atrybut dofollow. Dane które możesz uzyskać tym programem są dużo cenniejsze niż komentarze na blogach Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Macie też tak, że SB pokazuje Wam, że wpisy są zaindeksowane w Bingu a potem jak sprawdziwie ręcznie (wpisując adres konkretnej podstrony do Binga) to okazuje się, że podstrony nie ma w indeksie Binga? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 a macie może tak, albo to kwestia ustawienia? harvestuje w miare szybko (jak dla mnie bo ja do wolnego łącza jestem przywyknięty) 67k po odsianiu blogów w kilkanaście minut. Natomiast sprawdzanie PR dla tych linków = kolo 20h czy to normalne czy coś nie tak ustawione, czy wina proxy? Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złodziejkontentu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie przy 100 mb/s też sprawdzanie site i pr długo trwa także to chyba normalne Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi