Saint Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ktos oglada ta wywalona w kosmos kreskowke? Moim zdaniem jest na prawde swietna i az czlowiekowi nie chce sie uczyc do kolejnych egzaminow jak zaczyna ogladac . Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 co jak kiedy ? slyszalem ale nie widzalem, bo nie ma czasu Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Włatcy móch Włatcy móch włatcy móch Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tragedia ! Dokąd ten świat podąża ? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Widziałem pierwszy odcinek - ŻENADA, DNO, PORAŻKA. Nieśmieszne, żenujące, sepleniące, burczące coś. Być może spodoba się gimnazjalistom z swoim płytkim beznadziejnym humorem. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dajcie to w kosz bo zaraz pokemony zaczną pisać, że to super bajka. Masakra. Biorąc pod uwagę, że wiekszość społeczeństwa się uwstecznia to bajka może się podobać. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 sam żeś pokemon super kreskówa i cenzura nie umiesz użyć innego słowa ? słowa wytrychy to lipa, a na dodatek są bardzo przereklamowane Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Nie oglądałam więc nie mam zdania, ale to podobno taki polski South Park miał być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 No ... dla ludzi na "poziomie" jak widać ... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 tak przypomina South Park jak koń koniak stylizacja na przekleństwa i siermieżną grafikę to nawet nie 10% genialnego South Park DNO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 nie widziałem i nie chce zobaczyć całego odcinka. grafika do kitu, nie wiem może miał jakiegoś mega doła projektant tego serialu. Chyba jednak tv powinna miec jakas role edukacyjną chociaż poprawna polszczyzna by się przydała Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 A ja nawet nie wiem co to jest Telewizora nie włączam od prawie 6 miesięcy, odzwyczaiłem się i tak offtopowo powiem, ze nigdy nie oglądałem zadnego odcinka Lost, o którym tu tak ciekawie dyskutowaliście. pozdrawiam. Ps gustuję tylko w starszym kinie ambitnym Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Uważam, że badziewie, ale jednocześnie nie rozumiem dlaczego topic miałby lądować w koszu? Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 jeśli te trzy fragmenty to taki the best of to ja dziękuję, nie łapię tego dowcipu, bo to chyba miało być śmieszne? "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfaho Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 haha boże co za beznadziejna sprawa, a jak to jeszcze jest emitowane na tv4 to ja pasuję. -- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars -- sfah - a to moje... -- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.