mf Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Czy firmy SEO robią coś oryginalnego, czy w innych branżach nie ma podbierania sobie klientów i psioczenie jeden na drugiego? Za niedługo będą pierwsze markety usług internetowych. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 coś tam dziś nawet przyszło: ...,, Witam Serdecznie . 95% polskich firm straciło pieniądze tworząc strony internetowe. Nie zdobyli dzięki nim nawet jednego klienta. To jak wydrukowanie ulotek i wsadzenie ich do szuflady a BANERY SPONSOROWANE(Z KTÓRYCH PAŃSTWO KORZYSTAJĄ POŻERAJA PIENIĄDZE(PCP) BEZ WIEKSZYCH EFEKTÓW .) OPTYMALIZACJA STRON : Pozycjonowanie polega na ustawianiu stron w wyszukiwarkach na wysokich pozycjach po wpisaniu słów kluczowych związanych z działalnością firmy. Ma to na celu ułatwienie internautom i przyszłym klientom w dotarciu do Państwa stron poprzez wyszukiwarkę lub katalog. Reklama w Internecie poprzez pozycjonowanie jest prawdopodobnie najtańszą i jedną z najbardziej skutecznych . Wszystkie liczące się firmy na rynku w danej branży korzystają z pozycjonowania . Jeśli życzą sobie państwo ofertę cenową prosimy o e-mail zwrotny wraz z Państwa propozycja słów kluczowych . lub gdy państwo nie orientują się w tej sprawie ,zaproponujemy takie słowa /frazy kluczowe . Cena zależna jest od konkurencyjności słów/fraz kluczowych oraz innych czynników . więcej informacji : www.Pressonline.pl Gdyby byli Państwo zainteresowani proszę o kontakt . Dziękuję . [iNFORMACJA MA CHARAKTER JEDYNIE HANDLOWY ,PAŃSTWA DANE NIE BĘDĄ ROZPOWSZECHNIANE ANI NIKOMU UDOSTĘPNIANE JEŚLI SOBIE PAŃSTWO NIE ŻYCZĄ ODTRZYMYWANIA TYCH INFORMACJI PROSIMY NAS POINFORMOWAĆ] Pozdrawiam, Z Poważaniem : .............. Specjalista ds. Obsługi Firm <i pozostałe dane> ..." tych znacie? STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Prowokacja... Co z tego że jestes piękna, skoro mieszkasz w lesie?" Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 BL mają porażający STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nie no ta firma jest the best Dobrze, że nie zajmuje się zawodowo pozycjonowaniem, bo z taka konkurencja nie ma sie co mierzyć Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 chociaż było ich stać na kogoś kto sprawdził im styl i ortografię A to już dużo STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Taki z Was bije samozachwyt, ze aż nie zdrowo Jesteście najlepsi, najuczciwsi. Konkurencja robi brzydkie zagrywki a Wy nie..skąd No bo przeciez jesteście tacy wspaniali...a klient. Klient niech się cieszy, ze ma Was o Wspaniali Ps no i nikt nie musi Wam sprawdzać ortografii Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 ...nie zdrowo... Ps no i nikt nie musi Wam sprawdzać ortografii niezdrowo - zasadniczo nie musi, ale czasami jakieś byki się robi Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Taki z Was bije samozachwyt, ze aż nie zdrowo Jesteście najlepsi, Ps no i nikt nie musi Wam sprawdzać ortografii nikt nie pisze ze jest najlepszy, nikt się nie zachwyca samym sobą. Ale są pewne granice przyzwoitości i taktu w prowadzeniu biznesu. Jedną z takich granic jest chociażby skończenie podstawówki i umiejętność poprawnego pisania i wysławiania się e ojczystym języku STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja bym jednak posunol sie dalej i w umowie zapisal kare pieniezna za pol roku jesli firma zlamie postanowienia tej umowy. Zawsze śmieszą mnie "podpisywacze umów" taki rodzaj klientów co to chce 50 paragrafów jakby od razy chiał się sądzić. Kara pieniężna ? dla klienta?. TO może klient zawrze w umowie, że w przypadku wyideksowania serwisu ponosisz koszt 200 000 zł . przecież on tez musi się zabezpieczyć. Biorę "z góry" w cyklu comiesięcznym - co nie znaczy, że Klienta ktoś nie może podkupić, czyli zmusić do rezygnacji z moich usług. Może rzeczywiście nie ryzykuję tak jak ktoś, kto opłatę pobiera za "efekt" lub "z dołu", ale dla mnie to już extrema. tak tak, szczególnie jak trafia do mnie klient który płacił 1,5 roku 2 firmom i ma 9 BL wg MSN'a i co ma mi zaufać bez żadnych gwarancji ? są przypadki w których trzeba zrozumieć kleinta - to nie muszą być super warunki typu TOP3, ale warto zagwarantować coś komuś kogo 2 razy już wikiwano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A ciekawe ile prof. firm z branzy tak robi? Oczywiście są takowi, ale jestem ciekaw ilu jest na tym forum przedstawicieli profesjonalnych firm z branży pozycjonerskiej, marketingu internetowego etc. Ile osób prowadzi działalność gospodarczą (wystawia faktury lub rachunki, odprowadza podatki), ile osób posiada własne biuro i zatrudnia pracowników, księgową, wspólpracuje z prawnikiem? Ile osób "pozycjonuje" strony na "gębę" lub umowę zlecenie/dzieło, dorabiając sobie do niskiego kieszonkowego dodając po nocach strony do katalogów? Być może ktoś wyczuje złośliwość w tym co napisałem ale nie taki był mój cel. Chcę jeszcze raz wskazać na brak profesjonalizmu w branży, oczywiście są firmy jak najbardziej profesjonalnie podchodzące do klienta i szanujące rynek, chwała im za to. Takich firm jest niestety mało. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Oczywiście są takowi, ale jestem ciekaw ilu jest na tym forum przedstawicieli profesjonalnych firm z branży pozycjonerskiej, marketingu internetowego etc. Ile osób prowadzi działalność gospodarczą (wystawia faktury lub rachunki, odprowadza podatki), ile osób posiada własne biuro i zatrudnia pracowników, księgową, wspólpracuje z prawnikiem? osób z działalnością jest zapewne sporo. A to czy zatrudniają pracowników czy robią to sami nie ma chyba znaczenia. Osobiscie mam działalność, płace podatki , mam ksiegowego, zatrudniam na umowę o pracę (nie tylko frelanserów) i jakoś nie czuje się z tym lepiej STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Oczywiście są takowi, ale jestem ciekaw ilu jest na tym forum przedstawicieli profesjonalnych firm z branży pozycjonerskiej, marketingu internetowego etc. Ile osób prowadzi działalność gospodarczą (wystawia faktury lub rachunki, odprowadza podatki), ile osób posiada własne biuro i zatrudnia pracowników, księgową, wspólpracuje z prawnikiem? dużo - zdzwiwiłbyś się ile jest tu przedstawicieli firm pozycjonujących, marketingowych jak i wielu dużych portali. Po prostu większośc z nich pozostaje czytelnikami. Sam mam biuro, pracowników, płacę podatki i nie jestem wyjątkiem. Nie współpracuję z tylko prawnikiem bo to z doświadzcenia wiem, że najcwańsze umowy o kant tyłka sobie rozbijesz jak nie bedzie pieniędzy na ich realizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Oczywiście są takowi, ale jestem ciekaw ilu jest na tym forum przedstawicieli profesjonalnych firm z branży pozycjonerskiej, marketingu internetowego etc. Ile osób prowadzi działalność gospodarczą (wystawia faktury lub rachunki, odprowadza podatki), ile osób posiada własne biuro i zatrudnia pracowników, księgową, wspólpracuje z prawnikiem? Dużo... Jeśli przeglądniesz i poczytasz dokładnie posty to możesz łatwo się zorientować. Mam firmę, płacę podatki i zatrudniam osoby. Mam biuro i księgową i legalne oprogramowanie. A czy czuję się z tym lepiej? Dla mnie bez znaczenia. Student na darmowym necie, bez płacenia za prąd i na nielegalnym oprogramowaniu może z pewnością zrobić coś taniej... ale czy lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madman Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Głowa do góry! Klienci trzymają się zaufanych firm i ludzi więc nawet gdyby okazało się iż u konkurencji jest troszkę taniej to wolą dalej współpracowac ze sprawdzonymi...! Jestem żywym dowodem tego stwierdzenia i większośc moich przyjaciół także.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.