Skocz do zawartości

Dwie jednostki reklam zamiast jednej

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Mam taki problem, mianowicie na stronie opartej o Wordpress umieściłem boks z kodem HTML (kod reklamy elastycznej adsense) w konkretnym miejscu. Po przeładowaniu strony reklama pokazuje mi się w danym boksie prawidłowo, ale dodatkowo ładuje mi się druga jednostka koło nagłówka.

Zachowuje się tak, jakbym poza kodem reklamy dodał jeszcze kod auto ads a takiego kodu nie ma. Szukałem w ustawieniach jednostki reklamowej ale tam nie mogę niczego takiego znaleźć.

Czasami również ładuje się jedna, ale w innym miejscu niż osadzony kod. Aaa kod reklamy to nie kod auto ads tylko tradycyjny kod jednostki elastycznej.

Będę wdzięczny za pomoc

• 2 tygodnie później...

Chyba znalazłem odpowiedź - działo się tak ponieważ w panelu klienta adsense miałem włączoną opcję wrzucenia reklam automatycznych na stronach, których nie było kodu reklam automatycznych w stosunku ok. 50% celem eksperymentu. Tak mi się, wydaje, że to była przyczyna. Gdyż chwilowo ściągnąłem jednostki reklamowe, gdyż denerwował mnie ten automat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności