cannot 25 Napisano 31 Styczeń Czy jest tu ktoś, kto potrafi ustawić tę wtyczkę aby w pagespeed uzyskać jak najwięcej ? Najlepiej jakieś fotki ustawień itp. Blog o domenach internetowych - najdrożej sprzedane domeny na DNS.biz.pl Nie wiesz w co zainwestować w 2019r. ? Wejdź na Finanse.net.pl i poznaj świat finansów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ar4 232 Napisano 31 Styczeń W sieci masz wiele poradników. Swoją drogą wiem, że ustawienia na serwerze mogą się różnić. Napisz do supportu hostingu to może pomogą. 1 DAMTOX.PL - pozycjonowanie stron! StolicaZdrowia.pl - Portal o zdrowiu Polecam hosting (bez reflinka) - whosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol122 0 Napisano 1 Luty Sporo zależy od tego, co znajduje się na stronie. Myślę, że nie ma jednoznacznej wersji ustawień, która u wszystkich zadziała tak samo dobrze. Mi czasami przy włączaniu niektórych ustawień przestawała funkcjonować dobrze strona. Dodatkowo skopiowałem ustawienia z jednej strony na drugą (postawioną na tym samym motywie i serwerze) i wyniki były różne. Jeżeli się na tym nie znasz, a masz wolny budżet to poszukaj speca. A jeżeli masz przynajmniej 50+ to bym zostaił i sprawdził tylko jak szybko się wczytuje np. w pingdomtool. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 15 Napisano 7 Luty linuxpl.com - maja art o ustawieniach Polecam dobre darmowe programy których używam na co dzień. InternetSpeedTest.pl - speed test wszelaki oraz directX.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach