Glina91 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Hej, chciał bym usunąć z swoich linków www. czy jest gdzieś prosta opcja do tego czy wiąże się to z ingerencją programisty?? Zauważyłem też, że stron z www jest więcej zaindeksowanych w googlach czy to ma duży wpływ na indeksowanie stron?? I jeszcze jedno pytanie bo już się namęczyłem przy tym i dalej nie osiągnąłem tego co chciałem. Strona główna w linku posiada www.mojastrona.com/pl/strona-glowna/ i czy jest możliwość aby została pod linkiem wskazującym tylko wersję języka?? Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 www z adresu "usuniesz" przekierowaniem 301, jest o tym dużo materiałów nie ma to żadnego wpływu na indeksowanie strony Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takitam Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jak nie namieszałeś, to wystarczy w panelu wordpress podać adres bez www Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.