cashmajster Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Hej. Przymierzam się do wyboru domeny (żałuję że dopiero teraz). No i mam do wyboru coś między nazwisko.(eu, com.pl, info, biz) a imienazwisko.(wszystkie wolne). Jaką domenę radzicie? W przyszłości mam zamiar być artystą estradowym. Imie ma 6 liter, a nazwisko 5. Czy wy rejestrujecie domeny z własnymi nazwiskami? A może macie domenki dla całej rodzinki? (typu imie.nazwisko.pl, imie2.nazwisko.pl itd.) Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 krotsza domena zawsze lepsza, ja mam nazwisko no chyba ze sie nazywasz Psikuta wtedy nazwisko odpada Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 oczywiscie ze samo nazwisko. z pewnoscia im popularniejsze nazwisko tym bardziej cenna domena. ja mam domene z nazwiskiem i juz pol rodziny obdzielilem mailami w stylu imie@nazwisko.pl Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Mój wujek zajął .pl, a subdomena raczej mi nie odpowiada bo to on ma nad nią kontrolę. Mówiąc szczerze nie mamy zadobrych kontaktów. Jak myślicie? Chyba .eu będzie najlepsza Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 .name https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Hmm... No tak, to by było dobre rozwiązanie, ale czy istnieje zaufany polski rejestrator? Może jakiś pośrednik? Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 juz lepiej .eu niz .name Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja bym dał .info - taniej i do tego fajna domena - imie.nazwisko.info Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.