Skocz do zawartości

Hosting na AVX

piatek13

Rekomendowane odpowiedzi

Na moje pytanie co sie dzieje otrzymalem taka odpowiedz:

"Niestety taki stan w godzinach wieczornych potrwa do końca przyszłego tygodnia (dop. do najblizszej niedzieli)"

mie podana zostala przyczyna przyczyny.

Ja w tej chwili nie moge w panelu administracyjnym wejsc do menadzera plikow bo wyrzuca mi komunikat :bledny login lub haslo" :/ Juz nawet nie chce mi sie wysylac zgloszenia

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze:

a) profesjonalista, sztuk 1 jest na urlopie

:) w skutek ciecia kosztow zwolnili speca i prowadza rekrutacje/casting na profesjonaliste - zatrudnia kogos do niedzieli.

Szanowny Zarządzie firmy Pro-Internet

tak spieprzyć sobie markę to nawet politycy nie potrafią

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Też mam problemy z tym beznadziejnym hostingiem...

Pada bardzo często, a SQL zalicza przerwy codziennie nawet po kilka razy.

Czasem cała strona potrafi nie działać po 8 godzin!

Na maile w ogóle nie odpowiadają, widać, że mają gdzieś czy ktoś jest zadowolony, czy nie.

Na pewno nie będę przedłużał na kolejny okres.

Polecam home.pl i nazwa.pl. Może i drożej, ale nie warto dawać komuś pieniędzy za takie coś i denerwować się.

Dzisiaj z nimi rozmawialem telefonicznie. U mnie sytuacja wyglada w tak, ze wczoraj praktycznie moja strona wogole sie nie ladowala :/ W tygodniu to zegarek mozna bylo regulowac... godz 19 i pad :/

Spytalem sie czy nie wyglada to tak, ze hosting jest na tym samym laczu co jakies osiedle np w Gdansku! Okazalo sie, ze trafilem w dziesiatke i dlatego maja problemy z laczami. Dostalem zapewnienie, ze dzisiaj po polnocy przelaczaja serwery na nowe lacza i wszystko ma sie ustabilizowac, tzn dzialac poprawnie :/ Pozyjemy, zobaczymy... poki co juz rozgladam sie za nowym serwerem. W zasiegu jest progreso i ehost.

Dostalem zapewnienie, ze dzisiaj po polnocy przelaczaja serwery na nowe lacza i wszystko ma sie ustabilizowac, tzn dzialac poprawnie

Jak widac ich zapewnienia tyle znacza co zeszloroczny snieg. Znowu to go**o lezy. Mam dosyc, przenosze sie na nazwa.pl wole doplacic ale miec swiety spokoj, szkoda nerwow.

Kolega ostatnio założył forum na avx.pl i niestety tak wolno działało, że je zlikwidował :| Do tej pory dobrze się wypowiadał o tym serwerze, ale sama się przekonałam ile było problemów z wysłaniem chociaż jednego posta. Czy mieliście takie problemy na forum phpBB2 by Przemo? Na samym początku wszystko działało OK, ale szybko się skończyło.

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

Dzisiaj z nimi rozmawialem telefonicznie. U mnie sytuacja wyglada w tak, ze wczoraj praktycznie moja strona wogole sie nie ladowala :/ W tygodniu to zegarek mozna bylo regulowac... godz 19 i pad :/

Spytalem sie czy nie wyglada to tak, ze hosting jest na tym samym laczu co jakies osiedle np w Gdansku! Okazalo sie, ze trafilem w dziesiatke i dlatego maja problemy z laczami. Dostalem zapewnienie, ze dzisiaj po polnocy przelaczaja serwery na nowe lacza i wszystko ma sie ustabilizowac, tzn dzialac poprawnie :/ Pozyjemy, zobaczymy... poki co juz rozgladam sie za nowym serwerem. W zasiegu jest progreso i ehost.

"- albo część stron jest podpiętych do innego łącza, a nasze kiedy nie działają mają maksymalnie obciążone to łącze (co ciekawe - obciążenie jakby wzrastało po zakończeniu dyżuru przez serwis - czyżby ktoś sobie ściągał gigantyczne pliki naszym kosztem??)"

byłem blisko :) - część najważniejszych stron już przeniosłem jak się nie poprawi na avx to pożegnam ich wkrótce na stałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności