apollan Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Heja. Wyczaiłem sensowną domenę .net. Obecnie jest ona zarejestrowana w registerfly.com . Wiem, że obecny właściciel nie będzie jej chciał przedłużać. Jakie jest najlepsze rozwiązanie, żebym nie zaprzepaścił tej domeny. Tzn czy będzie ona wolna zaraz po jej wygaśnięciu (np jak wygasne 6 października to kiedy mogę ją rejestrować?). Oraz ciekawi mnie czy szybciej będzie ją mozna zarejestrować w register.fly com czy np w az.pl? Czytałem coś o automatach(tu na forum) więc jeśli ktoś z Was posiada coś takiego i za drobną opłatą pomoże mi zarejestrować tą domene to proszę pisać do mnie. Wiem, że pytań dużo, ale wierze w Was, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 dla polskich domen jest cos takiego jak "opcja na domenę" dla .net niewiem ;p Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yannick Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 W registerfly jest takie cos tak "Domain back order", czyli proba zgrabowania domenki po jej usunieciu. Nie jest to tanie i pewnie roznie z efektami. Jesli sie nie myle to okres po ktorym mozna juz rejestrowac domene .net to 30 dni od wygasniecia. Same rejestracje w registerfly.com to wszystko idzie szybko i bezproblemowo. Nie klikaj tu , jesli nie chcesz dodać swoich stron za darmo do katalogu SEO z wizytówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tores Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Jesli sie nie myle to okres po ktorym mozna juz rejestrowac domene .net to 30 dni od wygasniecia. 30 dni to dla domen polskich. Dla globalnych jest 75 - w normalnej sytuacji, ale być może jeśli chce się skorzystać z tej opcji "Domain back order" to registerfly robi jakieś wyjątki. Trzebaby ich zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy10 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 jezeli stronka ma jakies backlinki (ruch) to jak dla mnie jedynym i sensownym rozwiazaniem jest zagadanie do wlasiciela, zeby przedluzyl i odsprzedal.. bo skoro wiesz iz nie bedzie przedluzal to chyba go znasz ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 idac dalej tokiem Obcego... jesli sa backlinki.. i jakis sensowny ruch.. to napewno bedzie licytacja po wygasnieciu... a nie sadze by Cie bylo stac na wygranie takowej ..napewno tansze bedzie poprosic wlasciciela o przedluzenia niz rywalizacja na aukcjach Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollan Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 W sumie macie rację. Spróbuję i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollan Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Właściciel wpłacił im kasę, ale oddali twierdząc, że są problemy. Dziś ma spróbować jeszcze raz. Może mógłby mi ktoś wytłumaczyc o co tu chodzi: EPP Status: clientDeleteProhibited EPP Status: clientTransferProhibited EPP Status: clientUpdateProhibited Updated Date: 14-Oct-2006 Creation Date: 12-Oct-2004 Expiration Date: 12-Oct-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.