conradd Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Takie pytanie..mam nadzieję, że ktoś bardziej ogarnięty w kwestiach technicznych pomoże. Mam listę footprintów przykładowo: intext:"Powered by Wordpress" intitle:"keyword" inurl:"list.php" intitle:"keyword" + listę słów kluczowych np dieta odchudzanie Podsuńcie pomysł w jaki sposób lub z jakiego narzędzia skorzystać, żeby po podaniu powyższych danych jako wynik otrzymałbym intext:"Powered by Wordpress" intitle:"dieta" inurl:"list.php" intitle:"odchudzanie" intext:"Powered by Wordpress" intitle:"dieta" inurl:"list.php" intitle:"odchudzanie" (oczywiście zarówno słów kluczowych jak i footprintów będzie dużo więcej - std chcę to jakoś zautomatyzować, żeby nie przepisać wszystkiego manualnie za każdym razem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Excel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradd Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 no pewnie się da, tylko pytanie w jaki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhatcontrol Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 W SB jest wbudowana opcja.. https://scrapeboxfaq.com/how-do-i-use-tokens-with-the-m-merge-option Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradd Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @blackhatcontrol dzięki. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.