czilboj Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dzieje sie i to nic dobrego. Katalogi i marna tresc (szczegolnie ta skapa, ale dobra %) rzadza. A oto przyklad ktory jest wyjatkowo ponury: Kpina no i na 1 miejsu jest jakis szit przypominajacy wizytowke, z 246 BL z marnych katalogow, zas na 2 miejscu str pozycjonowana od lat kilku, majace stale, stare i roznorodne linki (tez rodzynek z pr6!), z pozadna dawka z systemu, majaca tresc dobra ale niekoniecznie %, i k.. 86,151 BL!!! I co to ma znaczyc?Ostatnio nie bylo przyrostu linkow no ale bez jaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liszu Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Szczerze mówiąc obie strony powinny iść na spacer do parku optymalizacyjnego Zupa tagów i nikomu niepotrzebnych JavaScriptów vide "Preload Images" Ale na poważnie - przesuń wyraz "Stomatologia" na początek tytułu strony... albo dosłownie - przesuń nazwę gabinetu na sam koniec tytułu, a najważniejszy wyraz na przód. Następnie poczekaj na kolejne odwiedziny Google Jeden klient ostatnio sobie zakpił ze mnie, że przy pozycjonowaniu mówię mu takie rzeczy.. w końcu dał się namówić... nazwa w tył, hasło w przód... trzy dni później strona wskoczyła o blisko 400 miejsc w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hmm a która to strona z 86,151 BL? U mnie na 2 pozycji takiej nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja pozycjonuję jedną stronkę jakieś 2 miesiące. Wszystko było ładnie na jedno z najważniejszych haseł wskoczyła na 4 pozycję i utrzymywała się tam jakieś 3 tyg. w zeszłym tygodniu stronka wyleciała w kosmos. Nie ma jej wogóle w zasobach google. Wróciła na chwile, a później znów zniknęła... Dodam, że z linkami na pewno nie przesadziłem... I jak tu się nie wku...? If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromin Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Chcialem byc szybko bogaty ;-) Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forestowy Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja drastycznych zmian w wynikach nie zauwazylem, choc zdziwily mnie bardzo szybkie rezultaty uzyskane w ubielgym tygodniu dla swiezo pozycjonowanego i optymalizowanego (jednak starszego juz) serwisu. Obiecywalem klientowi 2-3 miesiace, a tu nagle rezultaty w 3 tygodnie, i nie jest to napewno FSB. A fakt ze duza w tym rola optymalizacji serwisu O pewnym zamieszaniu w Google u mnie moze ewentualnie swiadczyc wieksze zroznicowanie pozycji na roznych DC dla niektorych hasel. Zupełnie podobną sytuacje mam. Również starsza domena, kiedyś pozycjonowana, od ponad dwóch tygodni zoptymalizowana i pozycjonowana od nowa. Dość szybko znalazła się powiedzmy w środku stawki na interesujące mnie frazy z lekkimi wachaniami, po tygodniu dość ładnie awansowała do top 50 na większość fraz na kilka dni, później spadła na dzień, znowu awansowała, by teraz znowu lecieć presell page kamień naturalny marmur i granit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gart Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 To ze domena jest stara wcale nie oznacza, ze nie bedzie tanczyc jak jej G. zagra. Oczywiscie jesli nic sie z nia nie robi to bedzie dosc spokojnie, ale przy pozycjonowaniu, zwlaszcza, jesli zmienia sie zawartosc strony zachowuje sie podobnie do nowych domen. Gora, dol, gora, dol. Z wynikow juz jej nie wyrzuca, ale skoki z miejsca 90 na 35 i tak co dwa na zmiane sie zdarzaja. Ponizsza domena ma ponad 18 lat , ale temat zmienil sie kilka miesiecy temu i walka o pozycje prawie jak na nowej, tyle, ze bez fsb. Podróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomen Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jeden klient ostatnio sobie zakpił ze mnie, że przy pozycjonowaniu mówię mu takie rzeczy.. w końcu dał się namówić... nazwa w tył, hasło w przód... trzy dni później strona wskoczyła o blisko 400 miejsc w góre. Robiłem testy dotyczące ustawienia słów i wyszło, że nie ma wielkiego wpływu, jeżeli w ogóle jakiś ma. Oczywiście nie mówię tutaj o przeniesieniu słowa z końca tytułu na początek, gdzie tytuł ma 1000 znaków. Ponizsza domena ma ponad 18 lat Ile ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy10 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 hmmm google ma 9 latek : Created on..............: 1997-Sep-15. home.com 13 lat (najstarsza jaka znalazlem) : Record created on 16-Dec-1993 chyba literowke ktos walnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Starszych, niż do roku 1991, to chyba nie ma? Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjazny Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ponizsza domena ma ponad 18 lat , I love this game Darmowe pozycjonowanie 1 + Darmowe pozycjonowanie 2 = Sukces 3 :-) Płatny katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomen Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 I love this game A temu co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Może 18 miesięcy? Albo 1 rok i 8 miesięcy? A może 81 lat? Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjazny Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No moze troche przesadzilem (pewnie dostane jakiegos warna), ale bez przesady... 18 lat? a moze tu chodzi o date 18 lat przed narodzeniem chrystusa? Takie samo prawdopodobienstwo... Darmowe pozycjonowanie 1 + Darmowe pozycjonowanie 2 = Sukces 3 :-) Płatny katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ponizsza domena ma ponad 18 lat , ale temat zmienil sie kilka miesiecy temu i walka o pozycje prawie jak na nowej, tyle, ze bez fsb. Cały dzień mi to po głowie chodziło ;-) Kurcze miec taką18 latke to można by było poszaleć... Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.