Kazur Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 U mnie na stronie pokazanej w artykule (w dodatku do firefoxa) bokazuje PR=0. https://sms.webwweb.plhttps://gsm.webwweb.pl https://ksiazki.webwweb.pl ... ale na tych stronkach mam PR=10 no Piotrek powiedz - umieram z cieakawosci Mr. Green Tez bym chetnie sie dowiedzial co to za sztuczka =D Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 no Piotrek powiedz - umieram z cieakawosci :mrgreen:ciekawe kiedy gugle bedzie mialo PR 10 - pewnie juz nie duzo im brakuje Przeciez google ma pr=10. Tylko toolbar pokazuje 9:) Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie wiem na czym to polega, ale do tego dodatki się gubią i pokazują, że strona jest w google directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 ej mogliscie tam zajrzec wczesniej bo było napisane jak to bylo zrobione przynajmniej na https://sms.webwweb.pl ale widze ze piotrek to usunął. hm moze mam to jeszcze w histori Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych, pozycjonowanie w wyszukiwarkach na rynku polskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 było napisane jak to bylo zrobione no było, było... więc kto był tam w miarę wcześnie to już wszystko wie - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 ale to chyba nie ma sensu ? ale to nie ulega wątpliwości, że takie (chwilowe) zdobywanie PR nie ma sensu po dluzszym zastanowieniu znalazłem sens takich akcji. mozna taką domene potem sprzedac z duzym zyskiem. moze nie koniecznie z PR10, ale z mniejszym (tak dla nie poznaki). no ale to glupi by musiał kupować ;-) pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 To było jakoś tak: Zrboić przekierowanie ze strony z bledem 303. Chyba cos w tym rodzaju. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 sprzedac z duzym zyskiem. hehe, z jakim konkretnie za PR10 ? :mrgreen: - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 poszukajcie w google na - google trick page rank 10 - itp napewno znajdziecie coś o tej sztuczce na zachodnich forach seo Więc czemu Piotrek robisz z tego taką tajemnicę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 sprzedac z duzym zyskiem. hehe, z jakim konkretnie za PR10 ? :mrgreen: napisałem, ze z mniejszym, bo z PR10 byłoby podejrzane :-) mysle, ze mało ktoby sie na to nabrał, no ale polak potrafi... ;-) pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreus Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Lepiej nie sprzedawać tego patentu na wysoki PR, bo zaraz znajdą się sprzedawcy na Allegro, może nie z PR10 ale z PR6 czy 5. Już jedną taką oferte widziałem, początkujący pozycjoner może się naciąć. -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 To pomyślcie sobie jak byście byli po tej drugiej stronie. Ładnie to tak ludzi w ścieme puszczać? Lepiej zróbcie coś porządnego a nie oszukujcie poczatkujacych. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 mysle, ze mało ktoby sie na to nabrał, no ale polak potrafi... ;-) to jest juz stary trtick, nic nowego. uż jedną taką oferte widziałem, początkujący pozycjoner może się naciąć. Watpie zeby jakikolwiek pozycjoner sie nabral, ale webmaster moze. To pomyślcie sobie jak byście byli po tej drugiej stronie. Ładnie to tak ludzi w ścieme puszczać? Lepiej zróbcie coś porządnego a nie oszukujcie poczatkujacych. Ja nie zauwazylem zeby ktokolwiek tutaj namawial do robienia takich rzeczy. A, ze to jest forum otwarte, gdzie sie rozmawia na wszystkie tematy zwiazane z pozycjonowaniem, to ten temat jest jak najbardziej na miejscu. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 to ten temat jest jak najbardziej na miejscu. Dokładnie. a nie oszukujcie poczatkujacych. Nie zauważyłem aby ktoś kogoś oszukiwał. Łapanie dziurek w google i omawianie ich chyba przyda się każemu żeby nie dał się naciąć na wysoki PR. to jest juz stary trtick, nic nowego Ale takie PR10 ładnie wygląda - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Piotrek pliss - masz juz nad nami przewage, wszyscy jestesmy ciekawi - nie daj nam juz wiecej czekac - to jest meczarnia tak mnie ten temat zaciekawil ze az sobie zarcie przypalilem bo zapomnialem ze postawilem #-o Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.