marioccp Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jakiej poczty uzywacie, jaką polecacie? Prosze nie polecac o2 Jakie opinie o gmail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1991 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja używam gmail'a i polecam go wszystkim Ostatnio w pcformacie był test darmowych kont pocztowych. Oto wynik: 1. gmail 2. wp 3. yahoo 3. gazeta 4. o2 5. interia 6. onet 7 msn Polecam: Eczytniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 gmail Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 A co ten gmail takiego ma ze jest lepszy od np. tlen'u? akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 No właśnie w czym Gmail jest lepszy.... Bo obecnie to chybanawet przetestowac tego si nie da niestety :/ : Obecnie oferujemy Gmail'a jako wersję testową ograniczonej liczbie użytkowników. Nie znamy jeszcze daty kiedy Gmail będzie dostępny szerszej liczbie użytkowników, ponieważ zależy to w części od wyników wersji testowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbvc Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Gmail i wp.pl są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 gMail: Bezpieczeństwo, Szybkość, Brak Reklam, Świetny AntySpam, Przyjazny wygląd, Niezawodność 5il3nt: Jak chcesz daj na PW mail gdzie zaproszenie wysłać. Gmail jest dostępny dla każdego z US. Z poza stanów wymagane jest zaproszenie Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Google Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioccp Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Dzienks mkr Rzyczywiscie szybka, sprytna poczta. Warto sobie zmienic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redgda Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jezeli ktos ma jeszcze wolne zaproszenie to poprosze o przeslanie na redgda na wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollan Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wysłałem Ci. Jak ktoś jeszcze potrzebuje to PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Zdecydowanie Gmail jeśli nie jesteś paranoikiem i nie obawiasz się o swoją prywatność. Co do braku reklam na Gmailu nie jest to do końca prawdą, ale fakt że mailingu jako takiego tam nie ma. W dodatku świetnie zaprojektowany interfejs, filtr antyspamowy, Gtalk i kilka innych rozwiązań sprawia, że Gmail jest praktycznie bezkonkurencyjny. IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nigdy nie mialem konta na G mail jak ktoś ma jeszcze to niech prześle mi na PW będę wdzięczny. Pozdrawiam https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devourer Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Zdecydowanie najlepszy jest Gmail, a Gmail Notifier działa nawet pod Linuksem. Wiem, bo wczoraj zmieniłem system Drugie miejsce dla wp.pl, mam tam zapasowe konto Get Ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 gmail najlepszy! (mam jeszcze 15 zaproszeń ) blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.