D_S Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Daj mi jakoś TW, mam jego online na ICQ przekaże i on zobaczy p.s Admin piszesz masz status 1 na poczcie, spróbuj z tej skrzynki wysłać jakiś email i zobacz czy dojdzie ( prawdopodobnie, że nie). Yandex zablokował Tobie czasowo skrzynke. Bardzo ważne opcja usuwaj emali ma być zaznaczona, z tego co piszesz do admina masz ok 900 listów to znaczy nie usuwane emalili, bo ta opcja jest odznaczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Zawsze mam zaznaczone "Usuwać listy po przetworzeniu", ale nie usuwa. Ps. Co to jest TW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 TeamViewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blancior1 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Też macie problem na Win8.1 z pozostającymi napisami na pulpicie? We wcześniejszych wersjach wystarczyło dać odśwież, teraz to nic nie daje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 8.1 tak pozostałości po otwieranych wirtualnych oknach przeglądarki mogą występować, zapytaj na forum było tam jak to wylaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tez mam te pozostałości na win 8.1 ale na forum nic nie ma , jescze dzis po nocy zauważyłem ze soft przestał chyba dodawać linki tzn. Zatrzymał sie na około 2300 linków i cały czas pokazywał te same liczby. Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tez mam te pozostałości na win 8.1 ale na forum nic nie ma jest na pewno ale nie w polskim dziale. Poszukaj po to macie tam dostęp i translator Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Panowie jaki polecicie dobry serwer pod xneolinks premium? Linkować będę na początek 5 stron czyli bardzo spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Zagadaj z V-net poproś serwer na test, myślę że dadzą na parę godzin aby sobie dostosowałeś. Ja myślę weź na pocztą tek coś z 2 rdzeniowym procesorem i ok 4 g ram.Z serwerem to jak z samochodem,każdy jeździ pytanie tylko jak szybko i z jakim komfortem. Minim napisałem jaki ma być, resztę decyduj sam. Serwer można zmienić w większa lub mniejszą stronę bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @MaxPan Na win 8.1 64 bit mam taki bug ,że jak sof jest uruchomiony to nie działa żadne zapisywanie w systemie tzn. w jakim kolwiek sofcie nie mozna nic wyeksportować i zapisać np. w paincie jak co sie narysuje i chce sie to zapisać do pliku to okienko zapisu albo sie nie pojawia albo na ułamek sekundy i tak w wielu softach ale jak Xneolinks sie wyłączy to juz można zapisywać. Jak możesz to przekaz to im bo translatorem mogą tego nie zrozumieć. Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 albo na ułamek sekundy masz zaznaczoną opcję "zamykaj wyskakujące okienka" ? No to je skuteznie zamyka Nie rozpoznaje, które są Tobie potrzebne, bo chyba nie ma technicznie takiej możliwości 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie nie, jemu nie chodzi o okienka zenek i xneo zostawiają czasami na pulpicie widoczny sam tekst z wirtualnego baruzera, same napisy co wklepuje w profil. Taki urok Windowsa 8.1 tylko na tym wydowsie to występuje. Na rosyjskiej części forum było to omawiano i jakieś rozwiązanie podawano, nie chce mi się teraz szukać nie jestem na stacjonarnym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie, to swoją drogą a to co pisałem to juz jest ok bo odznaczylem te zamykanie wyskakujących okienek tak jak konik pisał ale teraz znowu będę miał kupę okienek otwartych Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 kupę okienek otwartych Coś, za coś jak w życiu. Jak się nie obrócisz, z tyłu A tak serio ... to softy seo "na poważnie" uruchamia się na wydzielonych maszynach a nie w przerwie na malowanie w paint i nikt tego imo nie będzie poprawiał, żeby Tobie się dobrze malowało Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi