swinia Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Mam pewien problem, prowadzę pod jednym adresem kilka form działalności, mam też kilka stron, które chciałbym, żeby były pokazywane w mapkach. Po zweryfikowaniu adresu nigdzie nie widzę możliwości dodania kilu stron/form działalności dla jednego adresu. Czy ktoś z Was miał taki problem? Jeśli tak to jak go rozwiązaliście? Obecnie jestem na etapie wdrożenia lokalnego schema na tych stronach, ale nie wiem czy to pomoże. 2mproducts.pl/ - Akcesoria meblowe oraz Iroink.pl - Salon tatuażu w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 W panelu głównym w prawym dolnym rogu, krzyżyk i dodaj lokalizację. Na tym koncie jak widać mam trzy działalności pod jednym adresem. Nie ma żadnych problemów z pozycjonowaniem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.