Skocz do zawartości

domenomania co sie stało

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

domenomania.pl

ma tak ktos hosting i wie co sie stało dzis w nocy

nie wyswietla stron, ich strony tez nie ma?

brak połączenia z hostem przez ftp

zwineli interes czy co. :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Nie rozumiem. Pady, chociaz nie powinny, zdarzaja sie wielu firmom hostingowym. Ale zeby od razu posadzac o zwiniecie interesu? No sorry, ale to juz lekka przesada.

Chociaz z drugiej strony, to sie nie dziwie - wiele krzakow powstalo ostatnimi czasy w internecie. Nie popadajmy jednak w skrajna paranoje.

• 1 rok później...
Nie rozumiem. Pady, chociaz nie powinny, zdarzaja sie wielu firmom hostingowym.
Jak to nie powinny? Wszystkim się zdarzają i z reguły to wina hakerów lub wadliwego sprzętu. Wszyscy starają się z tym walczyć.
zwineli interes czy co. sad.gif

Nie opłacałoby im się to :crazy:

skad wiesz do czego ptorzebowali dedyków ? może zarobili na spamie i pojechali już na kanary :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Nie rozumiem. Pady, chociaz nie powinny, zdarzaja sie wielu firmom hostingowym.
Jak to nie powinny? Wszystkim się zdarzają i z reguły to wina hakerów lub wadliwego sprzętu. Wszyscy starają się z tym walczyć.

Jak również genialnych skryptów etc.

• 2 tygodnie później...

nie wiem jak Wy, ale ja od wczoraj dostałem już kilkadziesiąt (blisko 30) razy tego samego maila - odpowiedź na moje przedwczorajsze zapytanie. Popier@#%ili coś z ticketami czy ki @#%&? :)

Macie to samo, czy to może mi tak spamują, żeby wykurzyć gdzie indziej bo za często zgłaszam pady? :D

Marcin Szumański - fotografia biznesowa, reklama, marketing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności