.Grzesiek Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Czy dno to nie wiem, ale napewno nie wspieli się dzisiaj na wyżyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 jest ktoś jeszcze, który czeka na mecz reprezentacji od dłuższego czasu, a w dzień rozgrywki już kilka godzin przed włącza TV i... po 20min gry przełącza na Nikosia Dyzmę? No ja dluzej wytrzymalem...do konca 20 minut i przelaczylem na Straszny Film 3 I jedno i drugie komedia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 za rok dwunastego wrzesnia rewanz ;] https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakob Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 poczekajcie az trafimy na zespol, ktory nie bedzie gral na remis :] Rzetelne zarządzanie nieruchomościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jaki kraj, taka reprezentacja... Grali jak jakaś drużyna z podwórka To ma być elita polskiej piłki!?! NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 "I znowu jesteśmy w grupie śmierci" Ja modliłem się żebyśmy nikogo nie wylosowali (bałem się właśnie takich wyników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Nie jestem do końca pewien czy drużyna podwórkowa nie poradziłaby sobie lepiej Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 z Serbią będzie powtórka i zaczynamy myśleć o MŚ STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Weterani do odstawki i budowa drużyny na młodych, którzy chcą się pokazać (i wyjechać za granicę). Jak Leo tego nie zrobi to będzie jak zawsze. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Bylo widac, ze Dudek nie gra tylko siedzie na lawce. Wydaje mi sie, ze inni bramkarze powolani zagrali by lepiej. Chetnie bym zobaczyl Pawelka w bramce. W sumie nie dziwie sie, ze jeszcze gra wiele pilkarzy z "starego skladu", poniewaz Leo jest bardzo krotko a szybko sie nie znajdzie ludzi, ktorzy umieja grac. Teraz mamy kilku debiuntantow w skladzie, powinien na nich postawic w meczu z Serbia. Oni chca sie pokazac i walczyc, w przeciwienstwie do "starych", ktorzy jakby stracili chec do walki. Nie do gry, tylko walki. A bez walki wiele nie bedzie. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Leo nie ma kogo dać bo nie ma na to czasu, leśne dziadki w pzpn podpisały z nim umowe że ma się zakwalifikować a dobrze wiedzą że w z tą drużyną jest to prawie niemożliwe aby znowu dać polskiego trenera i chwalić naszą wspaniałą myśl szkoleniową która skończyła się dwadzieścia lat temu. Jedyny dobry polski trenejro to Kasperczak ale gdy zapytany czemu nie obejmie reprezentacji odpowiedział..... że nikt mu tego nie zaproponował. Wczorajszy mecz to dno i 3 metry mułu. Powinno się nie płacić za takie występy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Kontrakt z Leo jest ponoć na dwa lata, leśne dziadki być może tyle nie pociągną w pzpn Choćby zatrudnili na raz 10 najlepszych trenerów świata, to i tak nic by to nie zmieniło. Polska piłka jest jak pozycjonowanie - bez właściwego zaplecza można co najwyżej pozycjonować "wypas owiec" . Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Eheh, a ja tam lubie FINLANDIE (dobra i nawet kopie) Powiem tyle: Gralismy jak nigdy, przegralismy jak zawsze ... Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ech ta polska piłka.... Moim zdaniem Polska reprezentacja jeszcze dna nie siegneła, ale jak narazie wszystko ku temu idzie. bez właściwego zaplecza można co najwyżej pozycjonować "wypas owiec" . Hmm... Ja pozycjonuje jedna stronke i bez zaplecza jest całkiem ok, ale widmomo co swoje zaplecze to zaplecze.. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Do Leo nie miałbym żadnych pretensji. Mourinio nawet z naszymi ,,gwiazdorami" za wiele by nie wyczarował Dudka i Bąka powoływałbym już tylko na mecze artystów z dziennikarzami STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.