Hellz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bardzo dobrze się stało. Linkor załatał kilka bugów, już nie można przepchnąć jednostronnicowej stronki dostając za to 100k Weryfikacja nadal niedoskonała, ale nie można sprawdzić wszystkiego w 1 dzień. Mam nadzieję, że wszystkie grubsze wałki poleciały i wpłynie to dodatnio na moc systemu. Przewiduję, że mimo spadku liczby punktów na kontach moc będzie przynajmniej taka sama, jak nie lepsza. Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Przewiduję, że mimo spadku liczby punktów na kontach moc będzie przynajmniej taka sama, jak nie lepsza. optymista !!! Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Za dużych zmian nie zrobili, widzę tylko 1 błąd który naprawili, dalej można robić tysiące punktów za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 U mnie w sklepie osiedlowym są atrapy kamer, nie ma ochroniarza chodzącego za kupującym, czy to oznacza, że można tam kraść? Jeśli program ma luki nie oznacza automatycznie, że możemy z nich korzystać !!! Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 U mnie w sklepie osiedlowym są atrapy kamer, nie ma ochroniarza chodzącego za kupującym, czy to oznacza, że można tam kraść? Kto z nas bez grzechu jest niechaj pierwszy rzuci kamień STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 U mnie w sklepie osiedlowym są atrapy kamer, nie ma ochroniarza chodzącego za kupującym, czy to oznacza, że można tam kraść? Jeśli program ma luki nie oznacza automatycznie, że możemy z nich korzystać a więc są w tej branży idealiści Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 uuu dzis ktos z administracji przejechał sie po moim koncie połowa stron wyalienowana ale wróciły na swoje miejsce Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajfus Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Mi tak samo wyrzucili polowe stron, ale jak chcialem je dodac ponownie to dostaje komunikat "Podana strona istnieje w naszej bazie.." Tak wiec albo ktos mi podebral moje strony albo banuja w taki dziwny sposob. W kazdymr razie nie wyswietlaja mi sie zadne linki wiec to by chyba wykluczalo pierwsza mozliwosc.... Sam juz nie wiem. Kulturystyka Oferty pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A słyszałeś o banowaniu w taki sposób, żeby można było je dodawać? :-) Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 bylo oszukiwać czesc stron z walkow powywalali ale wiadowmo ze nie wywala wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No i było kilka dni spokoju, ilośc podstron w systemie zatrzymała się na ~200mln, aż tu wchodzę dzisiaj i widzę: ilość podstron w systemie:116090717 krótko mówiąc wywalili ok 66% podstron jak do tej pory Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Znowu zaczynają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 mi na szczescie nic nie ubylo :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mi też nie, mam nadzieje że teraz siła linkora troche sie poprawi. choć chyba już nic nie zmienie faktu że jest najbardziej zasyfionym systemem:/ Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mamy teraz ok. 115mln. Chciałem jeszcze zapytać o 1 sprawę. Jeżeli reklamuję tylko 1 stronę to ustawienie piorytetu 1-10 zmieni dzienną ilość dodawanych linków? I ile wogóle dziennie jest dodawanych linków? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.