Belze Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Obecnie tego jest tak duzo ze trudno mi jest wybrac, szczegolnie, ze wiele firm po prostu perfidnie naciaga.. Moje wymagania: wielkość konta - wystarczy mi 1-2 gb bandwidtch 10gb miesiecznie minimum! nieograniczona ilosc kont mailowych i domen (albo po prostu duza ilosc) mozliwosc podpiecia wlasnych domen (w ktorejs ofercie podpinali tylko rejestrowane u nich domeny o_O) przynajmniej 5 kont mysql serwery stojące w POLSCE cena, max. 200 zł netto rocznie coś jak home.pl , tylko oni za taki ladny serwer ktory chcialbym chca 300 zł + vat i tylko 1 konto mysql.. nazwa.pl tez nieglupi hosting oferuje, ale skonczyl mi sie wlasnie promocyjny okres i kazali sobie zaplacic 360 zł/vat .. a to troche za duzo Dzieki z gory.. Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a sprawdzales domenomania.pl Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wszystko ladnie i nawet bardzo tanio, ale serwery nie stoją w Polsce tylko w Holandii/Amsterdamie/... w sumie juz lepiej niz w usa, ale to nadal nie to.. Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 progreso.pl Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 o takie coś mi chodzilo! wprawdzie ciut wiecej kosztuje niz powinno, ale jakos dam rade.. dzieki normanos! Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 belze n/p sam tam kupuje konto za kilka dni. mam nadzieje, ze nie bede zalowal. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A czy przypadkiem hospes.pl nie ma serwerów w Polsce? [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A czy przypadkiem hospes.pl nie ma serwerów w Polsce? strona biegnie do hosteurope.de (swoja droga mogles to sprawdzic zamiast pytac retorycznie) Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 coś jak home.pl , tylko oni za taki ladny serwer ktory chcialbym chca 300 zł + vat i tylko 1 konto mysql.. Teraz jeszcze promocja jest. Możesz zapłacić 151zł + VAT za rok (184.22zł) i dostaniesz jeszcze kupon adwords za 200zł (tylko nowe konta AdWords) lub inny gratis. Ja z tego skorzystałem i jestem zadowolony z obsługi oraz z hostingu... Po sporych awariach to nawet dobry odpoczynek psychiczny Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jest jeszcze https://www.avx.pl/hosting/biznesowy/ Ale support ostatnie FATALNE, a było bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Teraz jeszcze promocja jest. no jest, nawet fajna. Ale niestety to nie zmienia faktu 1 bazy sql co w zasadzie przy takiej powierzchni, transferze jest porażką. szkoda Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizou15 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Teraz jeszcze promocja jest. Możesz zapłacić 151zł + VAT za rok (184.22zł) i dostaniesz jeszcze kupon adwords za 200zł (tylko nowe konta AdWords) lub inny gratis. A to nie jest czasem tak, że można wybrać tylko jedną promocję? Czyli albo kupon Google albo 'Serwer za 1 zł' czyli wtedy abonament na rok wynosi 151zł? Skuteczne pozycjonowanie stron www: M40.pl - Agencja interaktywna specjalizująca się w pozycjonowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dokladnie.. gdyby nie to (nawet 5 by mi wystarczylo) to wykupilbym u nich.. narazie mam progreso - maja dobry support, wszystko ladnie i przyjemnie sie wdraza mimo braku cpanela (czego nie moge powiedziec o nazwa.pl) Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizou15 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jednak patrze teraz dokładniej na home.pl i chyba teraz jednak coś zmienili i jak się wybierze 'serwer za 1zł' to dodatkowo tez jest kupon AdWords. Jeśli to prawda to dziś wykupuje konto:) Skuteczne pozycjonowanie stron www: M40.pl - Agencja interaktywna specjalizująca się w pozycjonowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 O_o a wczoraj jak sprawdzalem to mozna bylo tylko jedna promocje wybrac.. Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.