sttorm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a najlepsze uczucie to gdy ktos z twojej branzy przesyla ci meila i pyta jak ty to zrobiles ze jestes na tej czy tamtej pozycji. masz kase i czas i cierpliowsc zrob to sam Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 uaa anglojęzyczne frazy? no to czeka Cie kuuupa pracy. ale to google.ie także tutaj G zawęża poszukiwania do domen z końcówka .ie ( tak mi się wydaje z obserwacji ) Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 poczytaj o geolokalizacji :-) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gameover Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 sluchajcie a jak to jest z tym zapleczem, ja mam jeden sporawy serwer i nie oplaca mi sie wykup-ywac innych hostingow, czy funkcja zmiennego IP zalatwi problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 sluchajcie a jak to jest z tym zapleczem, ja mam jeden sporawy serwer i nie oplaca mi sie wykup-ywac innych hostingow, czy funkcja zmiennego IP zalatwi problem? Niesądze żeby to coś dało. Ponieważ ip dostajesz z jakiejś puli. A pozatym żeby mieć dobre zaplecze trzeba je długo pozycionować i nie jest to jedna strona czy serwer ale raczej koło 50. Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agtile Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 sluchajcie a jak to jest z tym zapleczem, ja mam jeden sporawy serwer i nie oplaca mi sie wykup-ywac innych hostingow, czy funkcja zmiennego IP zalatwi problem? sprawdz iswap serwis jescze nie dziala ale prawdopodobnie od pazdziernika sie ruszy wiec zapraszam seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gameover Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Agtile, na pewno się zainteresuję W takim razie może inaczej, czy inne IP dla Domeny (a serwis na tym samym serwerze) załatwi problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bill Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ojjj anglojęzyczne bolą.. mój rekord, to dla 5mln hasła, średnio obstawionego byłem na drugim. Bez żadnego angielskiego zaplecza. Unikam tych tematów póki co Btw.. mam troche angielskiego zaplecza, ale to z przypadku powiedzmy Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ojjj anglojęzyczne bolą.. mój rekord, to dla 5mln hasła, średnio obstawionego byłem na drugim. Bez żadnego angielskiego zaplecza. Unikam tych tematów póki co Btw.. mam troche angielskiego zaplecza, ale to z przypadku powiedzmy Pozdrawiam. No widzisz to nieźle. Ale mnie zadziwił dzisiaj jeden fakt: Strona anglojęzyczna zrobiona przez polaków i webseo toolbar pokazuje BL=5 i PR=3 Jak przy pięciu linkach może być PR=3 ??????? Sami zobaczcie www.europeanplacements.com Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 przy jednym linku moze byc pr7 czytanie forum sie klania. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 przy jednym linku moze byc pr7 czytanie forum sie klania. że niby wiek i bardzo rozbudowana, poprawna strona ze sporym contentem ? Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jesli chcesz sie pozycjonowac na frazy eng to forum sie malo do tego nadaje - swiat zadzi sie swoimi prawami i niema wiele wspolnego z polskim pozycjonowaniem. na firme na frazy eng zeby sie podjela to moze byc cie niestac - nie zapomni o geo lokalizacji i to ze z polski zobaczysz swoja fraze na 1 pozycji znaczy tyle co wielkie nic bo tak naprawde dla anglika bedziesz na 1000 pozycji ale ty bedziesz widzial pierwsza pozycje !!! Pozycjonujac sie na swiat masz duzyyy kawal drogi przed soba PS: Na farzy takie juz sie pozycjonowalem bo pewnie interesuje cie : job , work , advert , + polonczenia tych wyrazow i odmiana w liczbie mnogiej !!! mile doswiadczenie Na swiecie i w pl mialem pozyycje od 1 - 3 dla wyszukiwarek google , yahoo , msn - szczeze niezazdroszcze ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 czemu nie zazdroscisz. zazwyczaj zyski sa wprostproporcjonalne do wlozonej pracy (jesli nie chrzani sie wyceny). a jaka satysfakcja choc faktycznie - pozycjonowanie na zachod to inna bajka. https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Niezazdroszcze dlatego ze sam robilem to dla siebie jednak doszedlem do wniosku ze mi sie to nie oplaca i domenke sprzedalem Fakt kasa byla proporcionalna do calosci ale mimo wszystko uwazam ze niebylo warte tego calego zachodu jesli mowa o zarobku staly a nie o domenie na sprzedaz . Wiadomo domeny na sprzedaz inaczej sie robi a inaczej swoje wlasne. Dodatkowo np konkurencja na swiat ( wylanczam USA ) na te frazy to nie sa przelewki i czeba w tym temacie troche kasy zainwestowac Sam wpis do Yahoo to 300 usd na rok a to bedzie malo zeby sie ladnie wybic. Na systemy niema co liczyc jesli sie niema pozadnego zaplecza zeby troche pkt nabic. Wiedz w tym przypadku mu niezazdroszcze. Oczywiscie jesli sie co do fraz niemyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromin Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Niezazdroszcze dlatego ze sam robilem to dla siebie jednak doszedlem do wniosku ze mi sie to nie oplaca i domenke sprzedalem Fakt kasa byla proporcionalna do calosci ale mimo wszystko uwazam ze niebylo warte tego calego zachodu jesli mowa o zarobku staly a nie o domenie na sprzedaz . Wiadomo domeny na sprzedaz inaczej sie robi a inaczej swoje wlasne. Dodatkowo np konkurencja na swiat ( wylanczam USA ) na te frazy to nie sa przelewki i czeba w tym temacie troche kasy zainwestowac Sam wpis do Yahoo to 300 usd na rok a to bedzie malo zeby sie ladnie wybic. Na systemy niema co liczyc jesli sie niema pozadnego zaplecza zeby troche pkt nabic. Wiedz w tym przypadku mu niezazdroszcze. Oczywiscie jesli sie co do fraz niemyle Czy w ogole warto wydawac te 300 USD na katalog yahoo? Czy poza mocnym linkiem jest z tego jakis ruch bezposrednio z katalogu? Lamie sie nad tym wydatkiem juz pol roku Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.