yavaho Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Często podczas katalogowania napotykam sie na filtry i dziwne ograniczenia podczas dodawania wpisu. Np tutaj: www.vvikipedia.com/pl/kategoria.php?kat=1 jest kilka podkategorii związanych z kredytami, tylko że podczas dodania strony otrzymuje się komunikat: Wpis zawiera niedozwolony ciąg znaków:'kredyt' Widzicie w tym jakiś sens? A takich przypadków jest mnostwo. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgadza się, tego jest sporo. Podobnie jak katalogów, które mają dziwne tokeny, których ani razu nie udało mi się odcztać bez błędu. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ten katalog w ogóle jest dziwny. Nie można dodać strony po angielsku w domenie .pl:) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Czas otwierania się strony też chyba moze być skutecznym ograniczeniem? Ostatnio wszystkie katalogi na domenie investray (szczególnie strony z podkategoriami) otwierają sie tak długo, że przekraczają dopuszczalny czas działania skyrptu na serwerze. Mnie już to zniechęciło do wchodzenia na te katalogi - szkoda czasu. Ale w tym samym czasie na wszystkich tych katalogach pojawiła się taka reklama: Robot do pozycjonowania - zaoszczędź czas!! - tutaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleg Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja juz sie zniechecilem do tego stopnia ze napisalem skrypt do dodawania katalogow bo nie chce sie denerwowac. wole pozniej przejzec raport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 wiadomo czemu filtr jest ustawiony na kredyt albo bank ponieważ większość dodających to programy partnerskie z banków lub kredytów, więc czy uważacie to za wartościową stronę. prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ięc czy uważacie to za wartościową stronę tak - poniewaz czesc witryn posiada jakas strone glowna i kilka podstron ktore cos niecos wnosza do tematu (np moje) - a to ze odnosniki potem prowadza do PP to juz dalsza historia, ktora wynika z konsktrukcji stron/strony. w chwili obecnej wiekszosc stron to po prostu od razu przekeirowanie CNAME do partnera bez jakiejkolwiek strony glownej (np V10.pl ktory ostatnio namolnie sie dodaje)... a nad takimi to rozumiem ze mozna sie wściec... edit: a przy okazji rozumiem ze słowo ANAL jest blokowane ale akurat w jednej stronie mam słowo analizy i tez wiekszosc stron blokuje dodanie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 edit: a przy okazji rozumiem ze słowo ANAL jest blokowane ale akurat w jednej stronie mam słowo analizy i tez wiekszosc stron blokuje dodanie Ja trafiłem kiedyś na katalog gdzie nie można było dodać domeny z "-" w środku (dgfsdgfds-fdssfdsdf.pl). Olałem sprawę jak i olewam wszędzie tam gdzie wyskakuje mi coś takiego. Wolę już takie ograniczenie niż rozjechane kodowanie bazy, które niestety co jakiś czas się spotyka. Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 najlepsze jak jest zablokowane 'doda' wtedy ciężko dodać katalog prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no bo jak się robi zabezpieczenia w stylu if( eregi('doda', $strTitle)) { // } zamiast if( preg_match('/\bdoda\b/', $strTitle)) { // } to wyskakują takie rzeczy :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Raz napotkałem filtr na słowo "maty" Skutecznie zabezpieczał wszystkie wpisy z dziedziny: informatyka Kilka razy też spotkałem się z filtrem na domene "site" - czyżby chodziło o zablokowanie anglojęzycznych domen? Tylko że moje strony po polsku też mają w domenie słowo site. Zgadzam się z Diwi. Większość skryptów obsługujących filtry jest po prostu beznadziejna. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjanek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 ja podczas dodawania strony do katalogu Katalog miałem podobną sytuacje tyle że skrypt krzyczał Wpis zawiera niedozwolony ciąg znaków: '.webd.pl' Dlaczego serwer webd to niedozwolony ciąg znaków...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 przez to, że tokeny są nieczytelne, ja u siebie dałem wyraźny: https://kameron.scretch.info/captcha.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja spotkałem się z takimi dławikami: 'webpark.pl' , 'interia.pl' , 'ero' (peron, aerozol, aerobik, aeroplan...) lepiej może by było 'erot'. Niewyrażne tokeny to druga sprawa, albo takie które wogóle nie działają. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja nie wiem, bo dodaje adderem Ale pozycjonując swoją stronę pod słowo np. kredyty na pewno nie chciałbym swoim katalogiem wspierać konkurencji. Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.