Lis Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pisalismy już chyba wielokrotnie - czas wakacji, czasem chudych dni ... Na szczęście nie dla wszystkich. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Na szczęście nie dla wszystkich. Wracamy do tego samego: tematyka, tematyka, tematyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tematyke mam konkretną, dużo treści więc nie powinno być aż tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wracamy do tego samego: tematyka, tematyka, tematyka I teraz opcje są dwie: albo ktoś się specjalizuje w czymś i robi dobre strony na ten temat, albo ktoś robi strony na różne tematy, żeby wyrównać zarobki w ciągu roku, przy niższym poziomie merytorycznym witryn. Ja się trzymam pierwszej opcji. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchrapka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A obie opcje chyba generalnie dają to samo - jak robisz coś dobrze to masz więcej ludzi i w sezonie zarabiasz dużo. Jak robisz wszystko to robisz to na równym - niskim w 99% poziomie - masz mniejszy ruch. Generalnie opcje różnią się rozłożeniem zarobków w czasie. Sporo upraszczam, ale trochę racji pewnie mam. W każdym razie ja też optuję za jakością a nie ilością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Choć wakacje już za nami to stawki nadal mizerne. U mnie nic nie idzie ku lepszemu a wręcz jest coraz gorzej. Nie wiem jak u Was Panowie ale chyba faktycznie "cza uciekać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgito Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 nie narzekam... poreszta w wakacje, mimo ze bylo troche slabiej, tez nie narzekalem Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 U mnie do dzis tak jak pisal Dido wakacyjne stawki, dzis troche podskoczylo i bylo PRAWIE jak przed wakacjami - tylko teraz nie wiem czy to poczatek 'lepszych czasow' czy po prostu jakis taki jednodniowy zryw... Bo narazie jest gorzej niz przed wakacjami a troche jednak pracowalem przez wakacje wiec licze na +40% tego co bylo przed wakacjami... albo chociaz to co bylo przed wakacjami https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 u mnie dziś zarobki skoczyły o 150% w górę... naklikiwanie, idzie ku lepszemu czy też jednodniowy skok.... https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corvvin Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 U mnie podobnie jakiś rekordowy dzień na plus.. Strach się bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1986 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 u mnie też dzisiaj (a właściwie to już wczoraj - wtorek) padł rekord praktycznie 4x więcej $$ niż dzienna średnia ostatnich dni to mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tak to już w przyrodzie jest, jednym przybywa, drugim ubywa... A coś w tym musi być, bo u mnie też jakiś rekordzik na plus jest Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 u mnie stawki wrocily prawie jak te z przed wakacji, CTRy poszly sporo w gore za to cos malo odwiedzin, 1/3 tego co w wakacje - jak jeszcze wroci liczba odwiedzin to juz bedzie super ale bardziej mnie martwi ze dzisiaj Krakow dostal czek a ja nie - mam nadzieje ze jutro przyjdzie :] Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitz Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Widze ze wczorajszy dzien nie tylko u mnie dosc dobry. Wprawdzie nie rekord, bo ten padl w ostatnim dni sierpnia, ale troce lepszy od sredniej kilku ostatnich dni. Skonczyly sie wakacje wiec firmy zaczely inwestowc w reklame aby podciagnac wyniki po salbych wakacjach. Takie ozywienie zazwczyaj trwa 2-3 misiace. Z moich obserwacji wynika ze w grudniu - styczniu czasem tez w lutym pojawia sie znow pewnego rodzaju stagnacja. Ale oczywscie wszystko zalezy od tematyki strony i rodzaju reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_uzytkownik Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Dokładnie =) Wczoraj jakaś rewolucja =) Mam nadzieję, że to nie był przypadek =) Zespół Jelita Drażliwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.