Oxan_20 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 @puerto, a próbowałeś add urlem albo przez dodanie strony i zindeksowanie zawartości lub własne strony indeksujące? Jedynie submit url ma przy tych blogach praktycznie 100% skuteczność jeśli chodzi o indeksowanie.. Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i.kubik Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Hej, mam pytanie, może trochę nie w tym dziale, ale dotyczące Wordpress. Czy strony w Wordpress mogą zostać usunięte, gdy mają przeładowanie słów kluczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mogą zostać usunięte nawet jak nie spodoba im się czcionka na blogu.. Z darmówkami tak już jest że trzeba się z tym liczyć że mogą Ci wykosić wszystko jak się coś im nie spodoba Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Hej, mam pytanie, może trochę nie w tym dziale, ale dotyczące Wordpress. Czy strony w Wordpress mogą zostać usunięte, gdy mają przeładowanie słów kluczy? a po co upychasz słowa kluczowe, co ci to daje, takie zaplecze powinno wyglądać jak hobbistyczny blog jakiegoś ludka, wtedy i moderacja łyka jak bocian żaby. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i.kubik Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No kumam, ale jak na przykład macie tekst na 600 słów i jest on podzielony na 5 sekcji i w każdej sekcji znajdują się dwie frazy-klucze + nagłówek, to chyba jest optymalnie, prawda? Okej, jak coś im się nie spodoba, ale to jest dość subiektywne, prawda? Mogą zrobić całkowicie nieprzewidywalnego, nawet jeśli strona jest 'poprawna' i mieści się w ramach? Czy można się kłócić o bezpodstawne usunięcie contentu/stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 moderatorzy maja lepsze zajęcie niż zabawę w uwalanie blogów, blogów powstaje na tony, spora część to jakieś zaplecza, lepsze czy gorsze, jak na kilometr nie ciągnie spamem to nikt się nie czepia, zawsze możesz powalczyć skutek jest różny, ewentualnie można przenieść się na platformę blogową która jest tolerancyjna udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przepraszam, że lekko odświeżę ten temat, ale bardzo mnie on zaciekawił. Czyli generalnie pierwsze kilka postów na takim blogu powinno być w ogóle bez linków? To i tak daje duże możliwości, ot najpierw sobie robię 50 blogów i zapełniam je po ok. 3 posty treści, zgłaszam submit url, a np. po dwóch tygodniach edytuję posty albo wstawiam nowe z np. jednym linkiem. Myślicie, że to dobra strategia? Pozdrawiam https://inwestowanie.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Myślicie, że to dobra strategia Możemy myśleć, że dobra ale grunt to ją sprawdzić i wtedy będzie dobra lub nie, ja tego nie testowałem więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuktoś Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na WordPress przypadkiem po stworzeniu linku zewnętrznego we wpisie widoczny jest na naszej stronie opcjonalnie jako nofollow. Chyba, że się mylę albo są wtyczki, które to zmieniają. Moja prywatna strona Krzysztof Skrzypiec. Projekty BOINC w których uczestniczę. Mój Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ^ na wordpress.com są dofollow linki w standardzie, po drugie na wordpress.com nie zainstalujesz żadnych zewnętrznych wtyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.