jimmi Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 zobacz jeszcze coś takiego i zobacz na komentarze. https://www.brief.pl/artykul,1565,ile_kosztuje_fan_page_na_facebooku.html Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patter Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To ile kosztuje prowadzenie fan page'a na Facebooku, zależy nie tylko od zakresu prowadzonych działań, ale także od samej agencji. Ja bym wolał zatrudnić osobę niezwiązaną z agencją, ale taka która zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seool Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ten caly fanpejcz copywriting, content menejdzment senior/junior moderator (hierarchia moderatorow fanpejdza na fb- jak dla mnie najlepsze ), te cale rozdrabnianie obslugi facebooka i te wydziwiaste nazwy uslugi ktora moze robic kazdy srednio rozgarniety czlowiek- dopoki nie mowimy o jakims telekomie czy czyms innym olbrzymim- brzmi tanim i tandetnym naciąganiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @seool, wiadomo że przy małym fanpagu nie potrzeba takiego nakładu pracy ale niektóre marki potrzebują jakiejś obsługi 24h, a tego jedna osoba nie pociągnie.BTW jak robi to agencja to przeważnie ona też robi inne formy marketingu i to wszystko musi się spinać. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seool Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak, o to mi wlasnie chodzi Po prostu wyobrazilem sobie sytuacje, jak ktos zweszyl sobie jelenia i tlumaczy mu jaki nieprzemierzony ogrom bardzo trudnej pracy go czeka przy obsludze facebooka jakiejs nieduzej/sredniej firmy, a widywalem juz jak stosunkowo proste rzeczy w ofertach agencji reklamowych sa specjalnie rozdrabniane tak, ze az mdli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wiesz to nie jest nawet specjalne rozdrabnianie tylko pewien poziom i organizacja pracy. A druga sprawa jakie są kary umowne za fu*kupy. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavcio Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jeśli odpowiednia osoba się za to weźmie i poświęci swój czas za odpowiednie wynagrodzenie to możesz być pewny, że liczba Twoich klientów wzrośnie. Np. w konkursie ktoś wygra coś i będzie bardzo się cieszył (ludzie uwielbiają wygrywać w konkursach). Powie swoim znajomym jaki to zna świetny sklep, znajomi powiedzą innym znajomym itp. chciałem spamować to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mashed Potato Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Przecież nie trzeba się wiązać umową od razu na 10 lat. Możemy sprawdzić jaki będzie zwrot z inwestycji po okresie np. kilku miesięcy, jakie są efekty przeprowadzonych kampanii reklamowych, jak współpracuje się z agencją itp. itd. Wszystko też zależy od kwoty jaką chcemy przeznaczyć, bo jeśli myślimy o budżecie 200zł/msc to raczej mija się to z celem, bo będzie zrobione po łebkach i raczej więcej z tego stracimy (już mniejsza z kilkoma stówkami, chodzi raczej o markę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cairns Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zależy jaki masz cel. Jeśli celem jest, żeby ktoś wrzucił kilka postów za Ciebie i ewentualnie odpowiedział komuś na komentarz, to może wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.arcin Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 u mnie fanpage obsługuje husargroup kraków. samemu bym po prostu nie miał na to czasu :/ no ale też i pomysłu. ok, moge wymyślić jedan post, dwa ale po kilka w tygodniu? nie na moje nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.