droopy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Hej mam pytanie, ktoś może polecić darmowe narzędzie, które działa pod Windows i sprawdza pozycję słów kluczowych? Zależy mi na: Obsługa do 10 domen Obsługa do 20 słów kluczowych na domenie Definicja czy sprawdzać wyniki google z Polski czy innego kraju Zmiana pozycji w czasie (jakiś wykres) Ewentualnie coś co można kupić za jakieś niewielkie pieniądze jeśli nie ma nic darmowego. Szukałem na forum i nic nie widzę :/ Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 https://www.cleverstat.com/en/google-monitor-query.htm Tak czy inaczej, jakieś prosiaki i tak będziesz musiał do tego kupić. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Co prawda nie na windows, a online, ale za to za darmo do 300 słów kluczowych https://www.serplab.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Co prawda nie na windows, a online, ale za to za darmo do 300 słów kluczowych https://www.serplab.co.uk/ Korzystam z tego alternatywnie i w porównaniu z seo-stat niektóre pozycje różnią się nawet +/- 3-5 pozycji, oraz brak pozycji w czasie (pomijam wykres bo jest nieczytelny) ale fajne darmowe narzędzie. Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 niektóre pozycje różnią się nawet +/- 3-5 pozycji,To jest normalna sprawa, bo SERP zależy od wielu czynników. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 https://mini.seo-stat.pl/ Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 webpozycja - do iluś haseł za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ciekawa alternatywa: https://www.whatsmyserp.com/serpcheck.php Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pysio ? A gdzie Twoja kultura najwyższych lotów ? Ja tu tylko po pozdrowienia zajrzałem Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 web pozycja 15 słów i to chyba przez tydzień, nie maja sensownych mini pakietów typu 20 słów za 10pln udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pytanie po co komuś płacić za pakiety słów skoro można kupić stat4seo za 240 pln, zainstalować na zwykłym serwerze, kupić parę proxy prywatnych i mamy wszystko u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 np dla klienta, bardziej wierzy w takie statystyki udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pysio ? A gdzie Twoja kultura najwyższych lotów ? Ja tu tylko po pozdrowienia zajrzałem No i wyszła słoma z butów jaki ze mnie wieśniak @janekszeryf Dla ~200 słów kluczowych nie trzeba nawet nic kupować zwykły skrypt zapisujący do excela. zapuścić co 0,5-1 godzinę 30 słów i nawet proxy nie potrzebne. Pozdrawiam oraz specjalne dla @Konik^Morski Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ehh pysio, bo ja nie mam co robić tylko co godzinę siedzieć przy kompie i odpalać skrypt? W sumie wykresy też sobie mogę sam zrobić i raporty, pola w excelu też można pokolorować na zielono i czerwono żeby było widać czy fraza spadła czy wzrosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Trochę uciekamy od tematu To mi się podoba, taką cenę można w sumie nawet zapłacić. https://mini.seo-stat.pl/ Tylko jak doliczyć do tego koszt proxy to i tak będzie trzeba z 10 zł pewnie miesięcznie dodawać, a to już rocznie (z kosztem zakupu) będzie porównywalne do webpozycji. No i ostatnie aktualności na stronie są z 2013 roku, to nie wróży dobrze na okoliczność zmian w strukturze odpowiedzi z google. Jak się zmieni to soft w kibel :/ Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.