Micho07 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czy SWL płatny jest dobry dla budowania pozycji strony?W oświadczeniu Google czytałem iż jest to traktowane niezbyt pozytywnie, ale jeżeli na mojej stronie nie ma takowych linków ... to w jaki sposób Google może udowodnić winę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie jest dobry jeśli nie wiesz jak go używać, Google nie musi Ci nic udowadniać. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ... to w jaki sposób Google może udowodnić winę? Google nie musi nic udowadniać, po prostu można dostać filtr i już; i nie ma tłumaczenie że to nie Ty te linki zdobywałeś, że to konkurencja Cię spamuje itd. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adver Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wszystko można robić ale z głową jeśli chodzi o swl to polecam statlink.pl nie wiem czy jest coś lepszego jeśli chodzi o linki z SWLa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4k210 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 zależy od trudności fraz, jeśli są to łatwe, proste frazy do pozycjonowania to według mnie gotlink jest niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 jak proste frazy to nie ma co sobie zawracać gitary SWL -em, po prostu dodać parę lików i po sprawie udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4k210 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 to też racja, parę wpisów w różnego rodzaju źródłach i będzie top 10 minimum bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A co myślicie o seopilot.pl? Jakiś czas temu parę razy korzystałem do pozycjonowania i efekty były. Tylko zastanawia mnie czy to nie będzie w dłuższym okresie czasu szkodliwe i google da filtr. Tanie rollupy | Najlepszy program do faktur | Tworzenie stron www Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.