lukd Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam Tłumaczę sobie skrypt pksi w innym języku i nigdzie nie mogę znaleźć kodu, aby edytować tekstu(/dodaj): -Tytuł powinien mieć 5 - 60 znaków -Opis powinien mieć 100 - 1000 znaków -Słowa kluczowe powinny mieć 15 - 100 znaków -Przepisz kod dostępu ze strony Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Może być tak, że będzie to gdzieś w zakodowanym pliku. W takim przypadku pozostaje Ci podmiana napisu przez javascript (jquery). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukd Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Może być tak, że będzie to gdzieś w zakodowanym pliku. W takim przypadku pozostaje Ci podmiana napisu przez javascript (jquery). to raczej zrezygnuję, nie mam pojęcia jak to zrobić a w pliku .js też tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 add.php w danym szablonie ? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 O ile sie nie myle to pare rzeczy jest zaszytych tez w dolaczonej do PKSI bazie danych. Ale otwieralem ja dawno temu, moglo mi sie cos pomylic.. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Sprawdzałeś plik config.php a w nim: //komunikaty dla usera $arr_message = array(); $arr_message[1] = 'Pusty adres'; $arr_message[2] = 'Niepoprawny adres'; $arr_message[3] = 'Tytuł powinien mieć %min% - %max% znaków'; $arr_message[4] = 'Opis powinien mieć %min% - %max% znaków'; $arr_message[5] = 'Słowa kluczowe powinny mieć %min% - %max% znaków'; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Czy ty czasem nie chcesz zmienić url formularza dodawania strony? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 przy zmianie adresu formularza dodawania strony należy dokonać zmiany w pliku config.php //mapowanie $arr_mapping = array(); $arr_mapping['dodaj'] = "^dodaj$"; oraz w pliku aktywnego szablonu add.php <form accept-charset="utf-8" method="post" action="/dodaj" class="form" > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukd Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dziękuję Panowie za pomoc ) Jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.