Skocz do zawartości

Rotfl oWned... BB Google...

Drag
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kiedyś byłem tu na forum to pomyślałem, że znajde pomoc.

3 Dni temu miałem 260 kliknięć (dzień wcześniej 100).

Zgłosiłem dla google fakt, żeby monitorowali konto (żeby mi cholera konta nie zablokowali...).

Następnego dnia dostałem email z podziękowaniem ooo jaki ja dobry i wogóle cacy...

Dziś... wchodze na konto a tu zonk:

Konto nieaktywne

Konto AdSense nie istnieje dla takiego loginu, ponieważ jest ono przypisane do podania, które zostało odrzucone. Po więcej informacji, proszę przejrzeć wiadomość, którą Ci wcześniej przesłaliśmy.

Żadnego emaila o blokowaniu nie dostałem... Co jest kurde nie można im zgłosić że mam podejrzenie o robota?

Co robić bo juz nerwy trace... Prowadze serwer, a google to jedyny srodek z którego serwer żyje...

----EDIT----

Już dostałem maila...

Edytowane przez Drag

To jednak zdaje sie potwierdzać regułę, że większośc z tych co się wychyli i doniesie o czymkolwiek, wzbudza neagtywne zainteresowanie G. Jest coś nie tak na koncie, to lepiej przymknąć nie wdając się w szczegóły...

Jakie miałeś CTR, przed i po?

Prowadze serwer, a google to jedyny srodek z którego serwer żyje...

I to jest błędne założenie wielu z nas. Setki razy już pisano: traktuj AS jako dodatek, który dziś jest, jutro może nie być. Nie można się opierać na AS ani jako głównym ani nawet rezerwowym źródle dochodów. A już kompletnym brakiem wyobraźni jest wązanie z AS jakiś planów na bardziej odległą przyszłość.

Edytowane przez dargre`

Sorry, nie odpowiadam na PMy

To jednak zdaje sie potwierdzać regułę, że większośc z tych co się wychyli i doniesie o czymkolwiek, wzbudza neagtywne zainteresowanie G. Jest coś nie tak na koncie, to lepiej przymknąć nie wdając się w szczegóły...

Nie zgodzę się z tym. Zgłaszałem w tym roku kilkanaście razy naklikania(były dość wyraźne - kilkadziesiąt kliknięć w ciągu dnia z jednego ip) i nie mam żadnych problemów z ekipą google.

Ale faktem jest, że nie zarabiam po 2$ dziennie :D