JustynaIDF Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Hej:) Właśnie kończymy tworzyć stronę i zastanawiamy się czy wszystko jest ok. www.idfactory.pl Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi0trek Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Moim skromnym zdaniem: 1.Zmienił bym czcionkę bo ta wygląda jak arial ( i to chyba jest arial) i trochę nieprofesjonalnie to wygląda. 2.Zmniejszył bym trochę górny baner tak do 100% bo teraz jest około 150%. 3.Teksty mają mało odstępu ja bym dał trochę więcej bo tak to dużo tekstu jest wyświetlone na całym ekranie jest i trochę nie wiem za bardzo co pierwsze przeczytac. 4.Trochę kolor pomarańczu przeważa na stronie przez co strona jest bardzo techniczna, lepiej by chyba wyglądało jak by było dużo rużnych kolorów ale żeby nie były ze sobą powiązane tak jak na tej stronie https://themeforest.net/item/mevo-creative-onepage-wordpress-theme/full_screen_preview/12910432 Chodzi mi oto żeby nie było dużo przeważającego koloru, najlepiej jak by że na 100% ekranu osoba widziała by pomarańczowe kolory kolejne przewijane 100% strony inne np niebieskie zielone itp i następnie to samo pomarańczowy itd.. 5.Portfolio lepiej by wyglądało gdyby były trzy zdjęcia obok siebie niż jedno zmieniające się bo tak to osoba widzi więcej no i strona lepiej wygląda gdy jest zapełniona. Bardzo jany pomysł z artykułem na dole, osoba kupuje i może się odrazu czegoś dowiedzieć. No i połączenie z facebookiem to wiadomo w dzisiejszych czasach rzecz koniecza Gdy naciskam np na. kontakt strona odrazu spada w dół moim zdaniem lepiej by było użyć kodu js i był by ładny scroll tak jak na stronie poniżej https://ironsummitmedia.github.io/startbootstrap-freelancer/ tu masz kod na scroll spowolniony jak cos <li class="page-scroll"> <a href="#tresc">Link do jakieś treści</a> </li> // jQuery for page scrolling feature - requires jQuery Easing plugin $(function() { $('body').on('click', '.page-scroll a', function(event) { var $anchor = $(this); $('html, body').stop().animate({ scrollTop: $($anchor.attr('href')).offset().top }, 1500, 'easeInOutExpo'); event.preventDefault(); }); }); Dobrze wykorzystany pomysł ze zdjęciami i opisami, osoba wie od kogo kupuje i ma pewność że ta firma nie jest anonimowa. A i jeszcze na koniec brakuje mapki to polepszyło by wygląd strony i fajniej by wyglądał graficznie przedstawienie gdzie się znajdujecie Jeżeli chodzi o wersję telefoniczńą to jest mały problem z banerem, 20% po prawej jest białe, przydało by się to naprawić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaIDF Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Właśnie coś mi nie pasowało i nie mogłam wpaść na to co jest nie tak. Dzięki za rady na pewno się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na stronach firmowych umieszcza się pełne dane firmy, a nie tel i mail. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 nie wiem czy tylko u mnie ale strona się bardzo długo wczytuje, kontakt nie działa z menu i brakuje danych Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie tylko u Ciebie, u mnie to samo. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overlord Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 U mnie też długo się ładuje. No i muszą być pełne dane firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Długo się ładuje, bo występuje tu efekt przedawkowania skryptów plus takie pożeracze transferu jak np. Ania wielkości 1,5 cm i 7,6 MB ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ups totalny z tymi zdjęciami. Pewnie na localu wszystko śmigało. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSz. Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Sprawdź które zdjęcia są największe na pingdom.com Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecnelis Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Strona waży 17MB, głównie przez olbrzymie zdjęcia... To wszystko nie powinno nawet 1MB zajmować... Wyniki w PageSpeed Insights (2/100!) i Yellow Lab Tools (0/100) - fatalne... https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.idfactory.pl&tab=desktop https://yellowlab.tools/result/e8aklxrvzw Całej stronie należy się gruntowna optymalizacja. samochody marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecnelis Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 tu masz kod na scroll spowolniony jak cos Takie rzeczy robi się dużo prościej, na samym jQuery bez dodatkowych wtyczek - animate i scrollTop po odpowiednich id/klasach... samochody marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 U mnie wolno się wczytuje również, w sumie nie została w pełni załadowana. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.