djsamples Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Cześć, mam pytanie do doświadczonych seowców. W sklepie mam adresy url /36-nazwa produktu. Czy zmiana na /nazwa produktu-36 Czy po takiej zmianie Google spojrzy na moją stronę lepiej?? 36 jest tu przykładowym numerem dla każdego produktu numer jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z pewnością sam sobie jesteś w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Weź to tak na chłopski rozum. Czy ma to znaczenie? Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Masło maślane.. Co innego jakbyś zmieniał z /574hfgfh%_?? na /nazwa-produktu ale w Twoim przypadku jest bez znaczenia.. Nie zapomnij tylko przekierować stare URLe na nowe.. ale lepiej zostawić takie jakie są.. Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy po takiej zmianie Google spojrzy na moją stronę lepiej??NIE. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Po 1. to taka zmiana jak żadna. Po 2. szkoda zachodu ze zmianą struktury URLi, do której będziesz potrzebował zastosować przekierowania 301. Te z kolei wiążą się z tymczasowymi wahaniami w pozycjach wynikającymi z tego, że przez jakiś czas w indeksie mogą pozostawać stare podstrony oraz nowe z tą samą zawartością. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.