Erbit Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ...W teamie musi być szef, główny właściciel który będzie tym wszystkim kierował.. Prawda. ...drażliwy dla większości wątek killaW dobrym tonie jest nie mówić o nieobecnych - nie dajesz im szansy wypowiedzi. Zadzwoń do Niego - masz w końcu ledwo 15 km - więc możesz też pojechać - zapytaj bezpośredni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Trolling, przemądrzanie się itp. I po co wam to? Do czego wam to się przyda? Ja odpowiem tylko starym, ale bardzo trafnym cytatem "Najmniej groźny jest ten pies , co najgłośniej szczeka". To, że ktoś się nie afiszuje z zapleczem czy protfolio, nie znaczy, że go nie posiada Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Mnie tam nikt swoim portfolio w oczy świecić nie musi. Własnym też nie świecę Widzę tylko że w serpach coraz częściej pojawaiją się strony naprawdę dużych firm. Pewnie znalazły się tam w procesie naturalnego pozycjonowania ekhm updatu google Pozdrawiam i życzę miłej zabawy z topikiem https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 30 tys Beerbant to bardzo dużo i nie pisz że za tę kasę pozycjonujesz 2, 3 klientów, z tym się nie zgodzę. adek czytaj uważniej posty 30k tyczyło sie kasy na starcie od zera i to od zera nawet jeżeli chodzi o wiadomości z tematu, a nie o kase za pozycjonowanie. zastanawiam tylko i pytam:Dlaczego jego firma nie ma nic w portfolio? nie interesuje mnie to za to powiem Ci, że ja też mam wystawione popłuczyny, ale to moja decyzja. Jeżeli zaś rozmawiam z klientem face to face to daje mu poznać to właściwe portfolio. Pisanie że mają już dużych klientów i nie muszą się promować jest największą bzdurą, uwierz mi że istnieje najbardziej skuteczna forma promocji i mam z niej coś ok 40% klientów Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 nie interesuje mnie to za to powiem Ci, że ja też mam wystawione popłuczyny, ale to moja decyzja. Beerbant nie chodziło mi o Twój przypadek. Co do innych form promocji, oczywiście każdy z nas je ma, jedni żyją ze spamingu, inny z poleceń zadowolonych klientów, jeszcze inni............... <wystarczy> STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ja też mam wystawione popłuczyny, ale to moja decyzja i święta racja. Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Trzeba sobie powiedzieć prawdę, monopol zaczynają przejmować firmy takie jak art4web, comweb, czyli firmy które mają dobre SYSTEMY. oj chyba złe przykłady podałeś - jak sprawdziłem co piszą o pozycjonowaniu to stwierdzam że są początkujący. no chyba że są tak dobrzy że pozycjonują w wp i onecie w 1 dzień Może to są jakieś duże firmy, ale na mnie wywarły bardzo marne wrażenie. Kapsel Heinekena Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 kapsel chciałbym być taki początkujący jak oni i miec takie zaplecze jak oni. To co piszą na swoich www to oczywiście inna para kaloszy. Widocznie nie mają czasu aby zatrudnić copywritera STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zwolnij priv adek to Ci coś puszcze ciekawego w temacie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 już STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 z tymi firmami - jak w zyciu - bywa roznie. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 huh Beer jak wyczarowałeś linka z anchorem "pozycjonowanie" na PL stronie, która ma 1,2m uniq/msc pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.