AdamLuczak Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam, Czy jest w wordpress'ie możliwość sprawdzenia z jakiej domeny wchodzono na stronę? Mam podpięte pod stronę kilka domen i chciałbym się dowiedzieć po których ludzie wchodzą. Czy ktoś może wie jak to zrobić? Jakiś plugin? Z góry dziękuję za odpowiedź, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 jest wtyczka o nazwie SlimStat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Od biedy analytics wystarczy. Nie wiem, czy poradzi sobie jeśli ktoś ma ssl na domenie Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 jest wtyczka o nazwie SlimStat SlimStats u mnie świetnie się sprawuje nie ma tego całego spamu co na GA. Ewentualnie możesz sprawdzić piwik albo statcounter Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLuczak Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dziękuję, Czyli SlimStats pokaże mi że na blog wchodzono przez domenę abc.pl i bcd.pl ale cde.pl już nie? Adam Łuczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dlaczego nie ? Pokaże wszystko co mu ustawisz Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panwp Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @AdamLuczak, mam przekierowanych do mnie kilkanaście domen. Z ciekawości sprawdziłem SlimStats pod kątem przekierowanego ruchu. Faktycznie, bez żadnej dodatkowej konfiguracji wtyczka szczegółowo pokazuje z których domen mamy odwiedzających. Dzięki @duchu0 za polecenie fajnego plugina SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLuczak Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dziękuję, zainstalowałem, sprawdziłem Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.