BukMarek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Znalazłem w sieci stronę, która powstała na fali ostatniego pomysłu z MON. Więcej: w serwisie INTERIA.PL Myślę, że niektórych forumowiczów ta strona może zainteresować... www.stop-militaryzacji.bo.pl Pozdrawiam. Wywiad z UPR Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 i pytanko dodatkowe czy biora jak ktos ma wyrok w zawieszeniu o dozor kuratora ? Wezmą wezma ale w nagrodę zdejmą ci kurczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 i jeszcze ja - please niech ktos odpowie na moje pytanie - czy karanych biora do wojska ? nie wiem czy mam wywinac jakis niewinny numer czy isc do sekty i sprzedawac kadzidelka Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 i jeszcze ja - please niech ktos odpowie na moje pytanie - czy karanych biora do wojska ? nie wiem czy mam wywinac jakis niewinny numer czy isc do sekty i sprzedawac kadzidelka Oczywiście, że nie boirą. A drobny numer, to najlepsza metoda na uniknęcie wojska. Drobna kradzież, sąd Ci gó....o zrobi a do woja nie idziesz. Akta przedawniaja sie po 5 latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Niezły bezsens, tak jakby w ciągu 4 miesięcy można się było czegokolwiek nauczyć, a już szczególnie bycia żołnierzem. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Niezły bezsens, tak jakby w ciągu 4 miesięcy można się było czegokolwiek nauczyć, a już szczególnie bycia żołnierzem. ale można nauczyć aby nie zrobił sobie krzywdy ani koledze "strzelającą zabawką" ;P Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Drobna kradzież, sąd Ci gó....o zrobi a do woja nie idziesz.Akta przedawniaja sie po 5 latach. no to narazie - ide popelnic przestepstwo Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ale po kradzieży już nie zostaniesz polismanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 aha i zgodnie z nowymi regulami (tymi ktore obowiazuja od bodajze 1,5 roku) moga Cie powolac az do 60 roku zycia (czy cos kolo tego) posiwiali zolnierze w armii ;] https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Zostały mi dwa lata... stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Intru odpisałem Ci że do woja biorą z kuratorami, poprostu zdejmą Ci kuratora podczas odbywania służby lub na czas jej trwania a czy biorą drobnych przestępców to pewnie że biorą bo takich drobnych to jest 3/4 ludzi w wieku poborowym, zbyt łatwe by wtedy było wymiganie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ostatecznie Intru siekiera z piwnicy i zabawa w rzeźnika Wtedy napewno kuratora nie zdejmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no to pozostaje mi proba samobojcza - wezma mnie potem do psychiatryka i dostane "D" Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Beerbant - szacunku do starszych powinna uczyć szkoła. Odróżniania kałacha od tyczki bambusowej powinno się uczyć na zajęciach z PO czyli też szkoła. Dyscypliny powinna uczyć szkoła i rodzina. Ja wiem, ze teraz tego nie ma, a bachor po "bezstresowym wychowaniu" stanowi zwykle zagrożenie dla otoczenia. I tak dla takich jedyna nadzieja to wojo lub poprawczak. Ale nie każdy potrzebuje kilkumiesięcznego szkolenia z zakresu obierania ziemniaków i mycia kibla szczotką... Ujmę to tak - jakby w Polsce była normalna armia zawodowa, zapewne bym się kilka lat temu ubiegał o to by zostać zawodowym żołnierzem. Bycie np. prokuratorem wojskowym to bardzo ciekawy, szanowany i dobrze płatny zawód. Ale większość naszej dzisiejszej armii to pusty śmiech. Tam się nie śpieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Myślę, że niektórych forumowiczów ta strona może zainteresować... www.stop-militaryzacji.bo.pl Przeciwko obowiązkowej służbie dla każdego jestem przeciwny rękami i nogami, ale ... tekst tego apelu to totalny bełkot : Wyrażam sprzeciw przeciwko planom przymusowego poboru do wojska. Uważam że przymusowe odbywanie służby wojskowej jest łamaniem praw obywatela, jest również pomysłem obciążającym budżet naszego państwa. Militaryzacja kraju spowoduje tylko i wyłącznie niepotrzebne napięcie na arenie międzynarodowej. Siły zbrojne Rzeczypospolitej Polskiej powinny być zawodowe – ponadto kraj nasz powinien prowadzić politykę dyplomacji opartej na wzajemnych sojuszach, politykę neutralną, a przede wszystkim angażować się poprzez apele które przyczyniłyby się do światowej demilitaryzacji wszystkich państw. ????? O czy my mowimy? Militaryzacji? Napięcia na arenie międzynarodowej? Łamaniem prawa obywatela? Hmm. Kto to pisał? https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.