szy Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Zauważyliście? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawigator Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Potwierdzam! Przybyło wiele linków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 To widac ładnie, gdy korzystając ze zwykłego łącza, przeskoczy się po prostu na proxy, które skorzysta z innego data center. Albo oczywiście bezpośrednio odpytać różne dc. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 eh mi tylko 17 linkow przybylo, a dodalem grubo ponad 100 a kiedy update pagerank? java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 a kiedy update pagerank? Snowblind na https://www.webworkshop.net/seoforum/ twierdzi, ze 'The next Pr update is predicted for January 5th. ' pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regand Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 a kiedy update pagerank? Czy ktos mi moze wytłumaczyc o co wam wszystkim chodzi z tym updatem pageranku? Czemu wam to do szczescia potrzebne... :roll: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Czy ktos mi moze wytłumaczyc o co wam wszystkim chodzi z tym updatem pageranku?Czemu wam to do szczescia potrzebne... :roll: ? ... jak się ma dłuższego, to jest fajniej... )) Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Czemu wam to do szczescia potrzebne... moze po prostu temu... pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 ... jak się ma dłuższego, to jest fajniej... a moja kolezanka twierdzi, ze moze byc tez maly ale wariat pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 mój może nie jest długi ale za to cienki i zielony Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 mój może nie jest długi ale za to cienki i zielony Mój też, ale mój jeszcze rośnie! Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Auć. Na temat długości się nie wypowiem bo orzekniecie że jestem zboczeńcem, ale w niektórych kręgach sądzi się że czym krótszy tym lepszy. A ja powiem tak. Jasna cholera. Przybyło mi raptem 20 linków. Z czego większość jest mało wartościowa. A wczoraj w nocy dodałem z 15 z PR4, blah! Ze skryptu Michała na www.optymalizacja.com/pagerank.php wynika że był update PageRank, PR mi poleciał z 4 i 3 do 2 i 2... CHOLERA Za dużo było tego dobrego, zobaczymy jak długo na pierwszych miejscach... Pozdrawiam, J. PS. Jak dobrze pójdzie to będzie to natchnienie do napisania opowiadania "Połączył ich PageRank cz. II". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v_R Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 a mi przybylo 301 linkow . edit-- ale jakis dziwny ten update, jakby sprzed miesiaca mial dane. na drugiej stronie pr mam taki sam jak poprzednio (tak jak na pierwszej stronie) ale ilosci linkow prowadzacych do mojej strony zmalala do 3, mimo tego ze dodalem linka do kilku stron z pr 3,4,5. HUMOR BLOG ŚMIESZNE ZDJĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 tez potwierdzam ... w koncu moja www ma jakies linki :] az 26 :] Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Mi też przybyło miałem koło 120 teraz mam 247. Większość z katalogu webwweb. Motocykle i motory / Ludwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.