Laki Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Zarejestrujemy Twoja strone w ponad 920 wyszukiwarkach i serwisach internetowych. Umieszczamy Twoj a stron e na czo l owych pozycjach w wyszukiwarkach Google, Yahoo i MSN! Mozna to porównac do swoistej "rejestracji" w sieci, niezbednej dla osiagniecia sukcesu w pozycjonowaniu strony. Dzieki tej procedurze Twoja strona automatycznie znajdzie sie w czolówce wyników wyszukiwania. Rejestracje w wyszukiwarkach ponawiamy w regularnych odstepach czasu, dzieki czemu caly czas utrzymywana jest wysoka pozycja Twojej firmy w wyszukiwarce. Sama obecnosc w internecie to nie wszystko - trzeba jeszcze dac sie zobaczyc!! Decyzja, czy potencjalni klienci znajda Twoja strone nalezy tylko do CIEBIE!! Z nami Twoj a strona znajdzie sie na pierwszym miejscu! Wykorzystaj swoja szanse i sprawd z nasz serwis!! Zarejestrujemy Twoja strone w ponad 920 wyszukiwarkach i serwisach internetowych. Teraz za jedyne 199,- € (zamiast 249,- €) Jesli nie bedziesz zadowolony z naszego serwisu gwarantujemy pelen zwrot pieniedzy! Bez zb e dnych pytan! Zamów teraz - bez z adnego ryzyka i z pe l n a gwarancj a zwrotu pieniedzy! Nasi klienci o nas: • "Jestesmy zachwyceni! Co miesiac nasz a stron e odwiedza ponad 10 tysi e cy uzytkowników!" • "Dzieki waszej pomocy liczba naszych klientów potroila sie! Dziekujemy!" Sprawd z nas - nie ponosisz z adnego ryzyka !! Z wyrazami szacunku rejestracja-domen Jezeli nie zyczycie sobie Panstwo otrzymywac newslettera, prosimy o zawiadomienie nas droga mailowa . ggenderb Qwexeytaiee Quwteeote Xexuksuune Texlw: (1 88 18) - 60 44 66 78 Aaxefexf Fpheqi-mfgea jfetaeve Nqejehdapke Yuaeeeaue Feurqiguxe Fetwi Felkd Jeokx Ugpevedf Gipeqw-swfed%%RND:**e**e** ^*e*e**a**e ^u**e***e ^e*****u*e ^e*** ^e*** ^e*** U**e*e*f ^**e**-***e*% info@kinga-pankiewicz.pl {%END_SPLIT76%} % Zapytalem czy podpisza jakas umowe i dadza gwarancje na ta usluge. Czekam. ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ten mail dostałem kilkakrotnie na różne adresy mail. Krótko - Spamiarze ! Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Pisały do mnie: Aleksandra Angelika Julia Natalia Sylwia Justyna Patrycja Klaudia Alicja a czemu nie pisze Kunegunda albo Genowefa ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 do mnie też :-( pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 info@kinga-pankiewicz.pl Laki spójrz na domenę maila, wejdź na stronę z domeny i powiedz, czy nie chciałbyś żeby Ci wypozycjonowała strony.... - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 jeżeli tekst na stronie głównej pisała sama, to.... poziom studiów dziennikarskich ostatnio znacznie się obniżył. Mrtn ostatnio szukał pracowników, może sie nada? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OPCG.net Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Heh, takie coś na mojego imejla tlenowskiego dostaje po 3 sztuki dziennie, chyba ze 100 juz tego skasowałem. Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska. Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 może ... nada? Ona nie Nada - Ona Kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziem Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Też to dostałem - od Gabrieli z maila Kamili, a później od Kamili z maila Natalii. Teraz czekam na maila od tej ostatniej. Niech ktoś mnie oświeci, na czym ta Kinga się tam pozycjonuje - na bębnie? ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.