Vexatus Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Myślę że nic w temacie nikt więcej nowego nie doda, więc można zamknąć czy usunąć. Raz jeszcze dzięki Nie za bardzo wiem, co jeszcze można tutaj dodać i czego oczekiwałeś zakładając ten temat... Branża jest (bez zbędnego filozofowania i wydziwiania) po prostu bardzo trudna - wymaga wiedzy, czasu i środków. Dla początkującego z Twoim doświadczeniem zdecydowanie za trudna i tyle... Piszę to bez złośliwości - sam bym się nie podjął tego typu zadania, bo brak mi na dzień dzisiejszy wszystkich trzech wyżej wymienionych. Ten temat to jakaś prowokacja czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ten temat to jakaś prowokacja czy co? Raczej sposób na otrzymanie za darmowo gotowej strategii pod chwilówki A że nikt nie pomógł to kolega się zmył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ten temat to jakaś prowokacja czy co? Raczej sposób na otrzymanie za darmowo gotowej strategii pod chwilówki A że nikt nie pomógł to kolega się zmył Nigdzie się nie zmyłem, nadal się kręcę. Stworzyłem temat w dziale początkujący (tu spodziewałem się uzyskać pomoc), uzyskałem informację, że to o co proszę jest niewykonalne na moim poziomie. Zanotowałem i podziękowałem. Serio nie chce Wam wykradać sprawdzonych przez lata strategii seo. Oglądali/czytali Tarzana? To ja jestem ten Tarzan seo co pierwszy raz w życiu widzi muszlę klozetową i chciał się zapytać czy w tym się myje ręce. A Wy moi drodzy mi tu z tekstami, że jak chcesz w tym myć ręce to się lepiej nigdy nie zabieraj za sikanie. Że kibla to trzeba wiedzieć jak używać i nie po to was ojciec uczył sikać na stojaka, żeby mi teraz mówić, że tak to się robi. Nie pytam o strategie odpowiedniego nachylenia strumienia by trafić w sam środek. Pytam czy mam sikać do muszli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie no możesz próbować tylko musisz mieć dużo samozaparcia trochę gotówki w zapasie i kilkanaście teorii do sprawdzenia, no i pamiętaj o najważniejszej rzeczy aby nie przeinwestować w linki! bo stracisz czas i pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Następnym razem sprawdzaj lepiej konkurencję, to ci zaoszczędzi sporo czasu Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.