LevB Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy istnieje możliwość aby odwiedzająca blog osoba dodała wpis bez potrzeby rejestracji i logowania się? Chciałbym aby każdy mógł dodać wpis bez potrzeby logowania się, a wpis ten trafiałby do moderacji i dopiero po akceptacji zostałby opublikowany. Przeszukałem wszystkie ustawienie, ale nie znalazłem takiej opcji. Istnieje możliwość takiego ustawienia? Jeśli nie, to czy istnieje (jaka?) wtyczka, która coś takiego umożliwiłaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozidlo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Korzystałem z wtyczki Really Simple Guest Post Login, jest łatwa w konfiguracji, wydaje mi się, spełni Twoje wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chyba ktoś wygra w multi multi główną wygraną w postaci bana ^^ PlusOne - Projektowanie Stron Internetowych Białystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Bo raczej na wpuszczenie trojana nie ma co liczyć "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannot Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu ale szukam wtyczki do wp takiej jak autor tematu tylko z możliwością dodawania zdjęć (abym mógł w ustawieniach podać liczbę zdjęć jaką może dodać gość) Wtyczka Guest Post Simplified wydaje się idealna (ma wybór kategorii) ale nie ma możliwości dodawania zdjęć. Może ktoś coś polecić ? Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makensis Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Od razu radzę ci zmienić adres do logowania, bo automaty zaspamują ci portal. Co dziwne to przy dodaniu posta przez gości, każde dodane tagi trafiają bezpośrednio do puli tagów w portalu co przy spamerach szybko zaśmieci ci serwis. Forum komputerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Co dziwne to przy dodaniu posta przez gości, każde dodane tagi trafiają bezpośrednio do puli tagów w portaluZatem jest to BUG we wtyczce, bo taki są integralną częścią wpisu, więc z definicji powinny pojawiać się dopiero po jego akceptacji . HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.