Skocz do zawartości

Nowy katalog TLEN2

gielo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog dostępny tutaj: TLEN2

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

następnym razem nie używaj określenia "nowy" katalog bo baze masz zerżniętą z innego katalogu (może się myle ale czyzby kolejny user z tej samej stajni orn ?? hehehe)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

następnym razem nie używaj określenia "nowy" katalog bo baze masz zerżniętą z innego katalogu (może się myle ale czyzby kolejny user z tej samej stajni orn ?? hehehe)

80% bazy przekopiowałem rzeczywiście z innego katalogu, który także należy do mnie ale nie jest to 100% kopia tego pierwszego. Pisząc nowy miałem na mysli, że stoi na innym ip i u innego usługodawcy a także to że nie jest to 100% kopia tego pierwszego. Każdy z nich także kozysta z własnego serwera bazy danych. Jeden i drugi katalog z założenia ma służyć jako pomoc w pozycjonowaniu stron więc oryginalnośc wyglądu raczej ma tu drugoplanowe znaczenie.

Co do PR i LB, że ma 0 to właśnie dlatego, że jest nowy.

Edytowane przez gielo

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)