link tagu w wynikach google zamiast link podstrony dlaczego?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Barcelona
Witam, jestem tutaj nowy więc Witam wszystkich!
Podejrzewam, że temat już pojawił się na tym forum jednak opcja "Szukaj" nie dała mi odpowiednich wyników. Mam pytanie odnośnie organizowania Kategorii w Wordpressie. Strona którą projektuje będzie wspierała kilka tytułów, seria która jest publikowana co 2 - 3 lata i przy każdej publikacji będzie tworzona nowa kategoria na stronie. Każdy tytuł podzieliłbym na podkategorie:
- Tytuł 1
-- Informacje
-- Poradniki
-- Statystyki
- Tytuł 2
-- Informacje
-- Poradniki
-- Statystyki
Pytanie czy to dobre rozwiązanie. Nie wiem czy lepiej zrobić tylko jedną kategorie "Tytuł 1" i każdy wpis odpowiednio Tagować "Informacje", "Poradniki" itd. Wiem, że dużo ludzi nie widzi sensu w korzystaniu tagów jednak w tym przypadku wydaje mi się to dość praktyczne. Jedyny problem jaki widzę to wyświetlanie strony z wpisami z kategorii "Tytuł 1" i z tagiem "Informacje". Nie wiem tylko jak to odbije się na SEO, nie wiem w którą stronę iść. Głowie się nad tym od kilku dni i nie doszedłem do żadnego rozsądnego pomysłu.
Liczę na konstruktywną dyskusję!
Pozdrawiam
-
By cannot
Czy warto tagować małe strony-blogi (kilkadziesiąt wpisów) na wordpressie? Jedni mówią, że można narazić się na thin content a drudzy, że warto tagować wpisy.
Co w przypadku dodawania tych samych tagów do kilkunastu wpisów? Macie jakieś doświadczenia czy tagowanie pomaga, szkodzi czy może nie ma wpływu.
-
By ErnestM
Witajcie, od niedawna zaczalem znow prace nad SEO i odnawiam zaplacze, patrze na indeksacje i dziwi mnie ze Google indeksuje tagi zamiast artykulow, ktore sa unikalne, czy moze ktos z was spotkal sie z takim przypadkiem? Otoz majac 50 tagow i 20 artykolow, wyszukiwarka zaindeksowala 40 tagow i na samym koncu wynikow site: pokazuje 3/4 artykuly z kazdego zaplecza. Dodam ze strony nie sa podlaczone do GA ani nie byly jeszcze linkowane, sitemap nie zalinkowany, sa zrobione amatorsko na WP jednak dziwnie to wyglada, wylacze indeksacje tagow i zobacze jak zareaguje G.
-
By asseq
witajcie, mam dylemat co do ilości tagów na moich serwisach - dodawać jak najwięcej (~20), około 10 czy 3-4 będą w zupełności wystarczające.
Chodzi o parę serwisów głównych, o wiele mocniejszych, gdzie regularnie jest wrzucana treść, która ma ściągnąć ludzi, mam też paręnaście zaplecz - tam nie oszczędzałem tagów i dosyć sporo ładowałem, ale nie wiem czy jest to dobra decyzja.
-
By Bitcoin
Witam,
które z aktualnych narzędzi pozwalają na sprawdzenie ilości wyników wyszukiwania wyrzucanych przez Google dla danej frazy?
Dzięki i pozdrawiam
-
Recommended Posts