adis168 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jakiego bug-a ? Bo nie wiem czy warto robić update ? Może coś więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jesli wykorzystujesz rwdg do masowego stawiania stron to bug jest dosyć uciążliwy. I bezpieczniej jest dokonać aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 @UP > Dokładnie. Jak by ktoś miał problem z generowaniem pliku site map XML, to proszę dać nać, bo jeden user zgłaszał problem, ale nie mogę, go w testach odtworzyć --- Aktualna cena programu (promocyjna) wynosi: 200 zł netto. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Promocja RWDGenarator - teraz w atrakcyjnej cenie 250: 150 netto > https://www.youtube....ry=RWDGenerator HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Sam programu nie używam, ale z tego co widzę to kilku naszych Wydawców w PP generuje nim strony pod LP i wyśmienicie się to sprawdza pod niszowe frazy. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkas Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Programu używam okazjonalnie, więc dośc czesto muszę prosić o reset klucza, po ostatnim resecie spowodowanym zmiana karty graficznej program nie chce się autoryzować. Z trzech działających programów ze stajni Mion-a autoryzuje się tylko jeden. Może miał ktoś podobny problem z autoryzacją i zna rozwiązanie. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Sprawdź czy aktualny klucz jaki został/jest aktywowany jest nadal aktualnym kluczem programu. Jeśli są inne Prześlij aktualny do aktywacji. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkas Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Sprawdź czy aktualny klucz jaki został/jest aktywowany jest nadal aktualnym kluczem programu. Tak klucz jest aktualny, na kompie opucz aktualizacji automatycznych nic nie zmieniałem, przy wcześniejszych uruchomieniach programu nie było problemu z autoryzacją. W/g maila po resecie klucza u Ciebie wszystko w porządku RWDdgenerator -wywołań 42- Aktywny- Ok Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Sprawdź czy z tego kompa idzie wykonać komendę: ping seoapp.pl jeśli nie, to musisz poszukać przyczyny blokowania. --- I sprawdź jeszcze raz ten klucz i mi podeślij na -mail. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkas Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Wpisałem ping.seoapp.pl i przekierowuje mnie na stronę https://www.seoapp.pl/newsletter/ Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Rybkas, dałem jednego lajka bo więcej nie mogę... Darek przepraszam za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 @ rybkas Darek Ci napisał o komendzie ping, a nie o wpisywaniu w przeglądarkę adresu:ping.seoapp.pl Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkas Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Rybkas, dałem jednego lajka bo więcej nie mogę... Darek przepraszam za offtop No Ok zakręciłem się :-) dzięki za plusik. Wracając do tematu Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 No widać, że się łączy, wiec program o ile klucz się nie zmienił powinien być autoryzowany. --- > Prześlij jeszcze raz klucz HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybkas Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 problem rozwiązało ściągnięcie najnowszej wersji programu. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.