Skocz do zawartości

A to ciekawostka

intruder2600
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobilem sobie anglojezyczna strone, pierwsza ciekawostka - dostala fresh site bonus tylko w MSNie i byla na 1 pozycjach na 40 milionowe frazy przez miesiac ;)

Ok, fajnie bylo - to byl doooobry miesiac ;) Pozniej strona poleciala tak ze juz jej nigdzie nie moge znalesc w zadnej szukajce - normalka przy tak trudnych frazach - na to trzeba kilka lat zeby gdzies sobie zawisla w miare wysko.

Od czasu spadku miala mala liczbe odwiedzin, mala liczbe wyswietlen ale gigantyczne CTR. Nie chcialem ryzykowac wiec zdjalem z niej reklamy. I teraz najlepsze - bez reklam CTR jest w granicach rozsadku i dalej mam klikniecia - pytanie tylko jakim cudem jak nie ma na niej reklam ? :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Tak się często zdarza, szczególnie jeśli dawałeś linki także na strony partnerskie. Gdzieś jeszcze to wisi mimo, że w panelu nasz wstrzymaną. Po jakimś czasie ustaje jednak, zazwyczaj do 20 dni, z tego co zaobserwowałem.

[*] Ku pamięci Pawła

Jeśli oceniam Twoją stronę to traktuj to jako uprzejmość.
Nie zadawaj mi szczegółowych pytań - za to mi płacą.

Prowadzisz newsletter? Poszerz bazę odbiorców!
Katalog Newsletterów i E-zinów - WWW.INFOMAIL.PL

E-mail marketing po mojemu
Wybierasz się do Krakowa? Kraków www.vivakrakow.com

niekuamma czagos..

masz crt. spoko to powienies sie cieszyc przeciez ci nikt nie zablokuej jesli masz all z regulaminem

ja mam na kilku stronach crt po 2*-3*% w dzien dzien.. bo tak jest strona zbudowana , ktora oczywiscie zostala zastwierdzona przez samego Google Adsesne BOK.

przeciez to jest normlane ze jest czasem wysokie czasem niskie

i cy masz wysokie czy nei to co. - czemu sie boisz..

wiem ze nie na temat troche

Edytowane przez litex

userbar3.gif

userbar2.gif

i cy masz wysokie czy nei to co. - czemu sie boisz..

moje CTR jest wiecej niz 12 krotnie wyzesz od tego ktore podales co przy malej liczbie odwiedzin generuje bardzo niewiele - dlatego boje sie ryzykowac bo domyslam sie ze klika kazdy user po kilka razy skoro jest ich niewielu ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jeśli robiłeś kanały URL lub spersonalizowane to spróbuj je usunąć, może to coś da. U mnie każda strona ma swój kanał URL i spersonalizowany ostatnio wyłączyłem jeden stary kanał bo przenosiłem stronę i już się w raportach nie pokazuje ;) Może to jest rozwiązanie Intruder ?

Swoją drogą wogóle w panelu brakuje jeszcze kilku opcji, banowanie IP na przykład :) ilość nieważnych kliknięć :) wymieniać jest co, ale pewnie to celowe ze strony tych decydentów ;).

Edytowane przez zerocool

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Jest jeszcze prawdopodobieństwo, że ktoś zrobił Mirror Twojej strony i zakosił layout z reklamami ;)

Jak znam życie to jakiś angol, bo u nich to jest normalne. Layout Webesteem był chyba ponad 10 razy zerżnięty, czasami nawet ktoś zapomniał usunąć textów z grafiki w topie, na których jest napisane mikroskopijną czcionką, kto jest autorem i coś o prawach autorskich (o ile dobrze pamiętam) ;)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

A to kurka zabawne, ukrasć template wraz z reklamami google.

Szacunek, ten ktos - to rowny gość! :)