cannot Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Krótki ale myślę, że ciekawy artykuł ukazał się na rynekdomen https://rynekdomen.pl/2015/facebook-odpowiada-za-prawie-25-proc-ruchu-z-linkow/ Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 że ciekawy artykułJestem odmiennego zdania. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To o masach ruchu z portali społecznościowych to jak dla mnie troszkę przesada. Naj naj jest Google. Chyba że alexa rank 1 zdobył ktoś inny... Poza tym gdyby te firmy zaczęłyby się nie lubić oficjalnie (bo już ze sobą konkurują) to kto by wygrał? Jedni usuwają automatem wszystkie linki do serpów, przy okazji zdobywając site:0. tylko troszkę brak PR w takich działaniach. Na koniec głębokiego rozważania bonus: czego niezwiązani z seo ludzie znają więcej? - portali społecznościowych czy wyszukiwarek? Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Kołodziejj Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dane mogą być prawdziwe. Ludzie spędzają sporo czasu na facebooku, więc również wchodzą na przeróżne strony z social media. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja wątpię. Poza tym w takich tematach typu: medycyna, motoryzacja i właściwie jeszcze jeszcze tyle innych których zwykle szukają ludzie 20+ ruch ze stron społecznościowych wyniesie 1/4 całego ruchu? Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcydiakon Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kiedyś czytałem o tym, że gdy ktoś wchodzi na Facebooka, to robi to nie po to, by wchodzić na inne strony i chce pozostawać na Facebooku. www.strefatekstu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ludzie spędzają sporo czasu na facebooku i to jest zarówno zadziwiające jak i przerażające (prywatnie nie mam, nie miałem i nie planuję tam mieć konta, wszystko co mam jest ... pod inne cele ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 @up i już Ci wierzę, że używasz tych "kont pod inne cele" tylko w "innych celach" ja wszystkim mówię podobnie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.