TAGBA Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam, Przeglądam forum około 2 lat le teraz postanowiłem się zarejestrować ponieważ mam pytanie. Podpisałem z firmą pozycjonerską umowę na pozycjonowanie jednej frazy ów firma przesyła mi co 2 miesiące fakturkę z raportem na którym miejscu jest fraza ogólnie ma być w TOP10 googla. I teraz sedno sprawy sam też staram się pozycjonować swoją stronę dodając linki na różnych stronach i z tego co zauważyłem (webmastertools, Ahrews Site Esplorer) to firma z którą podpisałem umowę w ogóle nie dodaje nowych linków kierowanych na moją stronę? Tak więc w jaki sposób utrzymują TOP10 frazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I teraz sedno sprawy sam też staram się pozycjonować Podpisałeś umowę za pozycje ? Są pozycje są opłaty. Aby udowodnić, że to Twoja zasługa to musiałbyś się moooocno postarać Tak więc w jaki sposób utrzymują TOP10 frazy? To raczej pytanie do tej firmy Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 mogą używać SWL wtedy większość narzędzi nie wykrywa tych linków, mogą mieć przekierowania 301 na twoja domenę. Najważniejsze że utrzymują pozycję. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krugg Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Niema TOPów źle są TOPy też źle... ach z tymi klientami nie jest łatwo zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Mogą mieć swoje zaplecza poblokowane dla robotów różnych narzędzi. Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Albo mogą nie robić nic, a frazy są stosunkowo proste. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krugg Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja frazy są łatwe to niskim nakładem będą Cię trzymać w TOP 10 i doić kasiorkę ale to już sami ustalaliście cele, ceny itp. zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAGBA Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dzięki za wszelkiej maści odpowiedzi. Wg. planera słów googla średnie miesięczne wyszukiwanie frazy to 5 400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pamiętaj, że jak wchodzisz na jakąś stronę to leci do góry w wyszukiwaniach bo już na niej byłeś ją często odwiedzasz. Jak kolega przegląda to forum od dwóch lat to pewnie wie jak sprawdzić w miarę obiektywne pozycję frazy bezpośrednio za pomocą szukajki G... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Podpisałem z firmą pozycjonerską umowę na pozycjonowanie (...) I teraz sedno sprawy sam też staram się pozycjonować swoją stronę dodając linki na różnych stronach (...)Sedno jest takie, że (używając przykładu) oddałeś samochód do mechanika a popołudniami przychodzisz i dodatkowo remontujesz go na własną rękę. Raczej nie uzgadniasz z mechanikiem wspólnej strategii, prawda?W takim razie komu można przypisać sukces czy porażkę? Kto będzie winien jak strona wyleci w p*zdu? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczę się całe życie Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Typowy klient wiem lepiej ale zatrudnię fachowca który wie mniej ode mnie tylko nie wiem po co bo i tak zrobię to sam. Zrezygnuj zatem z tej firmy i rób sam wtedy odpowiedzialność za porażki i zaszczyty za sukces spadną tylko na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W takim razie komu można przypisać sukces czy porażkę? Kto będzie winien jak strona wyleci w p*zdu? To proste: "Ojców sukcesu jest wielu" Powiedzenie adwokatów: "Kto wygrywa sprawę ? Adwokat. A kto przegrywa ? Klient." @Tagba A o co tak naprawdę pytasz ? Nie wiem, czy poleci, jak przestaną się zajmować Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 @Konic^Morski co będziesz sprzedawał albo jakie usługi oferował? Może nie czaj się tylko od razu do działu ogłoszeń uderz, już masz 15 postów. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 @blake, mordo Ty moja Uwielbiam czytać Twoje trafne uwagi, ale nigdy nie sądziłem, że spotka mnie ten zaszczyt, że napiszesz do mnie Tym bardziej nie chcę Cię zawieść, ale wiesz nic jeszcze nie wymyśliłem. Pustka we łbie :| Edyta: powinieniem odpisać "blace" aby utrzymać ton. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 czytając twoją wykrętną odpowiedź, domniemam że będzie to co najmniej ściąganie filtrów algorytmicznych udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.