Olenka1987 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, Znalazłam kilka katalogów w ale nie bardzo wiem ile są warte i czy można do nich dodać wpis. litemermusik.se ideeperripartire.it https://cancer-du-col.c katalog.stronwww.eu Z góry dziękuję. Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniu99 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Chyba spoko1 i 2 PR 6 3 zly link 4 PR 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 zawsze zadziwiała mnie fascynacja PR katalogów, PR ma 1 strona reszta ma PR 0 lub N/A udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Słabe katalogi, lepiej dodaj do katalog.onet.pl lepszy biznes zrobisz i bezpieczny. Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 bardzo bezpieczny... SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A co zmieni te 3 linki, nic, dodasz fajnie, nie dodasz i poszukasz innych źródeł linków jeszcze fajniej. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dodaj do dmoz.org to będzie sztuka. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniu99 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A jakie jest niebezpieczeństwo dodawania do takich katalogów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nieumiejętne dodanie do nawet dobrych katalogów może obecnie skutkować powiadomieniem o nienaturalnych linkach i spadkiem pozycji. Może z wyjątkiem kilku... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgodnie z zaleceniami najlepiej kataloguj tak aby wpisy nie posiadały żadnych linków wychodzących nawet w postaci tytułu webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 przeważnie dodanie do takich katalogów grozi stratą czasu i paru złotych (o ile są płatne), zadziwiająco wysoki PR jak na początkujące katalogi udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 dziękuje za informację. Mam jeszcze pytanie odnośnie linków z katalogów. 1. Tytuł wpisu nie jest linkiem. Jeśli w tytule i np 3 razy w opisie wystąpi fraza kluczowa to czy Google powiąże frazę z tytułu z linkiem do strony w URL? i podniesie stronę ? 2. Czy jeśli tytuł jest linkiem ale jest to "fraza kluczowa - nazwa strony ", Google potraktuje ten link jako pozycjonujący na "frazę kluczową" i podniesie stronę czy tylko na fraza kluczowa - nazwa strony ? Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgodnie z zaleceniami najlepiej kataloguj tak aby wpisy nie posiadały żadnych linków wychodzących nawet w postaci tytułuCzyli najlepiej jak te katalogi będą na Localhoscie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 dwa pierwsze - kupiona domena z wysokim PR, ktoś chce jak najszybciej na nich zarobić, zanim Google uwali PR na N/A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czyli najlepiej jak te katalogi będą na Localhoscie do tego na pendrive co by można było z usb szybko wypiąć Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.