Wklimacie Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam. Poszukuje hostingu za 0 zł dla osób indiwidualnych. Najlepiej z obsługą baz danych. Ewentualnie coś taniego z darmową domeną. Szukałem już troche w google ale nic ciekawego nieznalazłem. Jak wecie coś na ten temat to prosze o rady. Pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 https://www.cba.pl/pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euPe Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 https://www.hostinger.pl/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoldron Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 przecież jest tego mnóstwo po wpisaniu w google "darmowy hosting" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ale jak ma się takie wymagania jak darmowa domena to wiesz Jak znajdzie hosting to pewnie za tydzień będzie szukał oferty pozycjonowania strony za 0zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Darmowej domeny nie dostaniesz, ale darmową subdomenę już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Masz u mnie w stopce... 2 darmowe subdomeny do wyboru Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 darmowy hosting z subdomeną i w dodatku z zainstalowanym wordpressem masz na .... wordpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Darmową domenę .pl możesz zarejestrować w az.pl (obecnie 6 darmowych domen). Po roku czasu jak "biznes" się rozwinie możesz zdecydować się na przedłużenie domeny. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jesteś w stanie określić ilość miejsca, jaką będziesz potrzebował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jesteś w stanie określić ilość miejsca, jaką będziesz potrzebował? Daj człowiekowi palec, a będzie chciał całą rękę.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Odnośnie czego Twój komentarz? Autor szuka czegoś darmowego lub taniego. Mamy w ofercie również budżetowy hosting za grosze, a nie chcę wklejać niepotrzebnej marketingowej papki, tylko konkretną ofertę. Stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 @up odnośnie tego, że szuka za frajer.. Ty mu dasz palec a na koniec będzie chciał całą rękę.. nie dasz to Cię obsmaruje Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ogólnie danie miejsca i zasobów maszyny to nie problem sam mam aż za dużo. Tylko przy takim sponsoringu ten człowiek myśli że i support ma za darmo i będzie pisał z pierdołami. Jak się z ftppołączyć? Gdzie te pliki wgrać? Założyłem bazę ale nie mogę się połączyć, co zrobić? Szybko!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 @mcmagik, to fakt. Maili o sponsoring dostajemy hmm z 10 tygodniowo, a jak nie odpisujemy na maila, to zakładają konta w panelu billingowym itworzą tickety z przypomnieniem, że przed chwilą pisali maila o sponsoring, a po kolejnych 5 minutach jest wpis na fb dlaczego jeszcze nie odpowiedzieliśmy. Pal licho, że w zamian nic nie oferują, a na prośbę o linka reagują jakbyś ich poprosił o zdjęcia ich dziewczyny. A standardem są tickety z przekleństwami typu dlaczego do jasnej anielki baza nie działa!!! Później ja albo ktoś od nas sprawdza, a w plikach konfiguracyjnych brak ustawień bazy. I faktem jest, że klient, który płaci 1.23zł przelewem wymaga więcej i szybciej niż taki, który płaci za hosting 70zł miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.