daniek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Możecie mi powiedzieć skąd wziąć odpowiednie dane do połączenia z FTP. Zawsze wyskakuje problem z hasłem, którego używam do logowania się na ich portal. Czy możliwym jest że chodzi o inne hasło? Napisałem do nich maila i nie odpowiedzieli, ale oczywiście na infolinii wpierdala złotówki za szajs z automatu. Strona kompletnie nieprzejrzysta nie idzie się połapać, a dział pomocy pisał chyba pijak. Tutaj znajdziesz pomysł na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W sekcji Serwisy www masz link dostęp ftp. Po kliknięciu wyświetlają się dane do ftp. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniek Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie ma opcji serwisy. Dodam że używam stary az.pl, nie nowy. Tutaj znajdziesz pomysł na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hostingi, każdy ma indywidualne hasło. Możesz z poziomu panelu je zresetować. e: Hosting>Hosting>dostępne operacje>resetuj hasło nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Muszę wylać swoje frustracje o nowym panelu AZ, bo już mnie coś strzela. Od pół godziny nie mogę się połapać o co chodzi - gdzieś się zalogowałem na jakieś FTP, ale nie ma tam domen, nie wiem jak ustawić katalog dla danej domeny, w ogóle to nic nie wiem.... TRAGEDIA Stary panel jakoś dało się ogarnąć - tym bardziej, że tam był cPanel. Teraz chyba go już nie ma, po rejestracji konta przyszedł tylko mail o rejestracji i poprawnej płatności - żadnych danych, linków do panelu itp. To co zajmuje mi na innych hostingach 3 min, tutaj nie idzie tego ogarnąć... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dokładnie ten sam problem mam z nowym panelem. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboxx Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Też miałem taki problem, napisałem w tym w tym celu do konsultantów Az i znaleźli rozwiązanie. Najlepiej będzie jeśli też się zgłosicie, bo to trzeba indywidualnie rozpatrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.