Ksocial Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mam pewne pytanie odnośnie linkowania na konkretne frazy, ponieważ nie mogłem znaleźć tej informacji. Pozycjonując stronę na frazy np. "warsztat samochodowy warszawa" i "warsztat samochodowy pruszków", to czy puszczając linki z anchorami na pierwszą frazę, siła ich ma jakiś wpływ na drugą frazę ? Niby różnica tylko jednego wyrazu ale czy ma to większe znaczenie czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To są dwie różne miejscowości z tego co wiem . Przykład który podałeś będzie "wzmacniał" frazę "warsztat samochodowy" a wzajemnie osłabiał dwie podane przez Ciebie frazy. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroomH Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Odpuść sobie exact match i jako anchor weź adres url: <a href="https://www.twojastrona.pl/warsztat-samochodowy">https://www.twojastrona.pl/warsztat-samochodowy</a> <a href="https://www.twojastrona.pl/warsztat-samochodowy">www.twojastrona.pl/warsztat-samochodowy</a> <a href="https://www.twojastrona.pl/warsztat-samochodowy">twojastrona.pl/warsztat-samochodowy</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Rozumiem, że rezygnując z anchorów warto jednak mieć zrobioną optymalizację pod pożadane frazy? Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To są dwie różne miejscowości z tego co wiem . Ale to samo województwo Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroomH Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Rozumiem, że rezygnując z anchorów warto jednak mieć zrobioną optymalizację pod pożadane frazy? Tak - słowa kluczowe w <title> - alt obrazka (jeśli dasz radę) - słowa w treści - główne słowo kluczowe, czyli w naszym przykładzie "warsztat samochodowy" w adresie URL jeśli to podstrona również jako link wewnętrzny. Nie rezygnujesz z anchorów. Może nim być również adres URL ze słowem kluczowym. A jak już ktoś chce dawać exact match to w mniejszej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ok, ale co zrobić jak się chce min. kilka różnych fraz na jedną podstronę? Kiedyś mi się to udawało, obstawiałem topy mimo, iż title, urle były pod 1 frazę, jedynie keywods, słowa w treści, h2 i exact match anchory w linkach robiły wszystko. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroomH Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A tytuł strony? Moim zdaniem najważniejszy jest title i odpowiednio długi tekst ze słowami kluczowymi. Nie zawracam sobie głowy nagłówkiem, na meta keywords w ogóle nie zwracam uwagi. Teraz exact match nie robią wszystkiego, tu się większość wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ale czasy się zmieniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Sporo ciekawych informacji Czyli podsumowując, chcąc wypozycjonować daną podstronę na frazę w różnych miejscowościach to najlepiej odpowiednio zrobić optymalizację danej podstrony i podczas linkowania w anchorze dawać adres danej strony bądź frazę "warsztat samochodowy" zamiast kilku różnych exact match ? Chyba, że coś pomieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroomH Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Przeczytaj jeszcze raz wszystko uważnie i zacznij linkować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.