wertyxal Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mam problem z przeniesieniem bazy MySQL 5,0 na serwerach Netart. Zrobiłem kopię na jednym serwerze i wgrałem ją na drugi i wszystko było by ok ale na nowym serwerze nie ma możliwości utworzenia bazy 5,0 Po wgraniu kopi po włączeniu strony pojawia się komunikat że strona nie może się połączyć z bazą... Wygląda na to że trzeba przekonwertować bazę z 5,0 na 5,5. Pytanie jest tylko jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A na nowym serwerze baza ma identyczną nazwę? Host również bez zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A netart nie oferuje wsparcia technicznego? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Głupie pytanie, ale zmieniłeś dane dostępowe do bazy danych w configu skryptu? Jesteś pewny, że są poprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertyxal Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wszystko w configu jest pozmieniane jak trzeba, dzwoniłem do Netart-u i ku zaskoczeniu dostałem odpowiedź że w podanej sytuacji nie mogą pomóc... Host naturalnie jest zmieniony ponieważ jest zmiana serwera. Domena (chociaż to nie ma znaczenia) też jest bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczę się całe życie Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 prefixy sprawdź jeszcze czy są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Podeśli dane do netartu i nowego hostingu na j@@@@sits.pl - pomożemy bezpłatnie. Oczywiście nie zapomnij później zmienić haseł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertyxal Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 prefixy są ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.